Liity mukaan iloiseen joukkoomme!

CrossFit Jyväskylän kuukausittaisella kannatusjäsenyydellä pääset mukaan innostavaan treeniyhteisöömme. Saat treeniyhteisön tuen sekä mahdollisuuden kysyä valmentajilta ohjeita. Mitä enää odotat, tule mukaan jo tänään!

CrossFit Jyväskylän kuukausittainen kannatusjäsenyys

Haluatko olla osa CrossFit Jyväskylän treeniyhteisöä?
Voit nyt ostaa kuukausittaisen kannatusjäsenyytemme.

Kuukausittaisella kannatusjäsenyydellä pääset mukaan CrossFit Jyväskylän yhteisöömme ja saat tukemme treeneihisi. Kuukausittainen kannatusjäsenyys on toistaiseksi voimassaoleva ja sen voit perua milloin tahansa ilman irtisanomisaikaa. Kannatusjäsenenä pääset mukaan Facebookissa ylläpidettävään CrossFit Jyväskylä Soris members -ryhmään, jossa jaamme treeniohjeita ja vinkkejä kotona ja saleilla tehtäväksi. Lisäksi pääset kysymään valmentajiltamme neuvoja.

CrossFit Jyväskylän valmentajien ammattitaito käytettävissäsi. Kysy vapaasti apua treeneihin!

Urheilijoiden yhteisö tsemppaa toisiaan ja jakaa vinkkejä liikkumiseen.

Monipuoliset treenivinkit kotiin.

Toiminnallisia treenejä tehtäväksi sisällä ja ulkona. Treeneissä pääset käyttämään koko kehoasi. Mukana mm. juoksutreenejä, kehonhuoltoa sekä lihaskuntoa kasvattavaa treeniä. Pystyt treeneihin osallistumaan kotoa löytyvillä välineillä käyttäen mielikuvitustasi. Hyviä painoja saat mm. juomapulloista, kauppakasseista tai vaikkapa kumppanistasi.

Valmentajien tuki.

Jokaiselle päivälle valmentajamme suunnittelevat treenin sinua varten. Liikeohjeistuksessa näytetään eri variaatioita, jotta jokainen voi oman tasonsa mukaisesti treenin suorittaa. Voit siis olla vasta-alkaja tai jo pidempään treenannut. Valmentajamme mielellään myös ohjeistavat, mikäli et esimerkiksi kipujen vuoksi pysty tekemään jotain liikkeitä ja haluat korvaavia liike-ehdotuksia.

Innostava treeniyhteisö.

Treeniyhteisömme kannustaa ja inspiroi liikkumaan! Voitte esimerkiksi sopia yhteisiä tavoitteita tai treeniaikoja. Oman itsensä voittaja saa aina muilta yhteisön jäseniltä huikeat tsempit. Yhdessä on mukavampi treenata, oli se sitten verkossa tai paikanpäällä. Meillä jokainen on urheilija, vaikka olisitkin vasta ottamassa ensiaskeleita liikuntaan pitkän tauon jäljiltä!

CrossFit Jyväskylä

Ostamalla kannatusjäsenyyden tuet pienyrittäjää! CrossFit Jyväskylän toiminta alkoi 2012 Jyväskylän Kankaalla. 2018 muutimme Seppälänkankaalle uusiin tiloihin Sorastajantie 1:een. Kehitämme jatkuvasti palveluitamme ja tilojamme vastaamaan urheilijoidemme vaatimuksia. Palvelumme sopivat niin vasta-alkajille kuin kilpatason urheilijoille.

Yksikään treeniviikko ei ole samanlainen ja sama yksittäinen treeni saattaa toistua vain muutaman kerran vuodessa. Treeneissä käytettäviä liikkeitä, välineitä, kestoa, vastusta, toistojen määrää ja ympäristöä vaihdellaan jatkuvasti. Monipuoliset treenit pitävät harjoittelun mielekkäänä.

Haluame tarjota monipuoliset treenit myös jatkossa, kun tilanne koronaviruksen jälkeen on tasaantunut. Ostamalla kannatusjäsenyyden tuet Suomalaisen pienyrittäjän toimintaa ja näin varmistat työtä ja palveluita Suomeen jatkossakin.

Voit treenata missä tahansa!

Nyt ei ole väliä missä sijaitset fyysisesti. Voit liittyä mukaan treeneihin mistä päin Suomea tahansa. Treenipaikkanasi voi olla oma esimerkiksi olohuone, tuttu lenkkipolku tai läheinen liikuntapuisto. Pääasia, että lähdet mukaan nauttimaan liikkumisesta. Varsinkin nyt koronan aiheuttaman poikkeustilan aikana on jokaisen meistä tärkeää huolehtia hyvinvoinnistaan. Lepo, ravitsemus ja liikunta ovat hyvinvoinnin kulmakiviä. Kuukausittaisella kannatusjäsenyydellä pääset mukaan CrosFit Jyväskylän toiminnallisiin treeneihin. Kannatusjäsenyyden voit irtisanoa milloin tahansa ilman irtisanomisaikaa, jäsenyys maksaa vain 9,90€/kk, joten se ei tee suurta lovea budjettiisi.

9,90€/kk ilman irtisanomisaikaa!
Saat käyttöösi

  • päivittäiset treenit video-ohjeistuksin
  • valmentajien neuvot
  • yhteisön tuen
  • yhteisön jakamat vinkit
  • henkilökohtaisen neuvonnan

Nyt on sinun mahdollisuutesi vaikuttaa tukemalla CrossFit Jyväskylän toimintaa ja saat samalla tukemme treeneihisi. Tartu tilaisuuteen!

Jäikö jotain epäselväksi? Kysy lisää:

5 + 2 =