CrossFit Jyväskylän koronatakuu

Tuotepaketeissamme on koronatakuu.

Jos joudumme hallituksen tai muun viranomaistahon määräyksestä sulkemaan koronan vuoksi CrossFit Jyväskylän, niin hyvitämme tämän ajan sopimuskautesi jälkeen vastaavana treeniaikana. Jos sairastut koronaan, olet karanteenissa tai lähipiirisi altistumisen takia joudut karanteeniin, niin vastaava aika hyvitetään sinulle ostetun treeniajan jälkeen.

Normaalit flunssat tai muut sairastumiset/loukkaantumiset eivät oikeuta koronahyvitykseen.

Muistathan noudattaa hyvää hygieniaa tullessasi CrossFit Jyväskylän tiloihin. Saapuessa kädet desinfioidaan desinfiointiaineella. Yskiessä tai aivastaessa käytä kertakäyttöistä paperia, joka viedään heti roskakoriin. Mikäli ei ole paperia, yski tai aivasta kyynärtaipeeseesi. Treenivälineet pyyhitään desinfiointiaineella käytön päätteeksi. Eli kaikki mistä pidät treenin aikana kiinni pyyhitään käytön jälkeen.

Älä saavu CrossFit Jyväskylään, mikäli sinulla on lieviäkin hengitystieoireita. Ulkomailta saavuttuasi tai altistuttuasi koronalle, odota 14 vuorokautta ennen tuloasi. Pidetään mielessä, että koronavirusta ei ole edelleenkään voitettu ja yritetään parhaamme mukaan huomioida muut. Pienet teot tekevät suuren vaikutuksen!