naisten harmaa nuppari

Jakso 3 2017 alkaa 9.1.2017.

EAZY ja ONRAMP -kurssit loppuunmyyty, ONRAMP LADY -kurssilla vielä 6 paikkaa jäljellä. Naiset, olkaa nopeita niin ehditte vielä mukaan peruskurssille!! Tilaa ONRAMP LADY tästä: Tilaukseen!

CrossFit EXTENDED -kurssilla vielä tilaa, mikäli ONRAMP -kurssin jälkeen WOD -tunneille osallistuminen vielä jännittää. Tilaa EXTENDED tästä: Tilaukseen!

Vaikka et nyt olisikaan ehtinyt paikkaasi lunastamaan peruskurssille, älä murehdi. Pääset aloittamaan CrossFit -harrastuksen Bootcamp, Muscle & Power sekä Gymnastics -kursseillamme, joille on vielä tilaa!

Bootcamp sopii peruskunnon kasvattamiseen sekä laihduttamiseen. Tunteja on jokaisena päivänä useita vaihtoehtoja ja voit valita itsellesi sopivat tunnit. Valmentajamme ovat suunnitelleet valmiiksi sinua varten uuden Metabolic Condition Protocol 1.0 -ohjelmoinnin, jolla saat taatusti tuloksia aikaan! Bootcamp ei ole kurssimuotoinen, joten voit liittyä mukaan sinnulle sopivalla hetkellä. Tilaa Bootcamp itsellesi tästä: Tilaukseen!

Muscle & Power -tunneilla haetaan raakaa voimaa ja lihaskasvua. Tunteja on valittavissa jokaisena päivänä ja voit niistä valita itsellesi sopivat. Valmentajamme ovat valmiiksi suunnitelleet sinua varten uuden Strength Protocol 1.0 -ohjelmoinnin, joten sinun ei itse tarvitse treeniohjelmaa miettiä. Tule mukaan sinulle sopivalla hetkellä ja löydä uutta voimaa! Tilaa Muscle & Power tästä: Tilaukseen!

Gymnastics on kehonpainoharjoittelua yhdistellen voimistelusta ja streetworkoutista tuttuja liikkeitä. Samalla tilauksella pääset myös mukaan kuntonyrkkeilyyn ja kehonhuolto/jooga -tunneillemme! Gymnastics on siis kokonaisvaltainen kehon hyvinvointiin ja hallintaan tähtäävä kokonaisuus. Tilaa Gymnastics tästä: Tilaukseen!

Muistathan samalla tilata itsellesi siruavaimen, joka on pakollinen kertaostos asiakkaillemme. Treenien jatkuessa samalle avaimelle ladataan lisää treeniaikaa. Siruavaimen pääset tilaamaan tästä: Tilaukseen!

Mikäli lastenmaailman palveluille on käyttöä, voit tutustua lastenmaailman aikatauluihin ja hintoihin tästä: Lastenmaailma!