Areenalla on otettu Suomen kesän parhaista päivistä kaikki irti, suuri pihamme tarjoaa hyvän treenitilan, jossa nauttia ulkona aurinkoisista treeneistä! Vielä on mahdollisuus ostaa Kesälomakorttimme. Huonotkaan kelit eivät ole esteenä tullessasi CrossFit Jyväskylä Areenalle treenaamaan. Kesälomakortilla saat kuukauden ajan valitsemanasi ajankohtana käydä tunneillamme 55€ hintaan (kaikki muut paitsi WOD -tunnit). Jokaisella kesälomakorttilaisella on myös mahdollisuus ilmaiseen SKILLS -tapaamiseen / VOIMA -ohjelmaan oman valmentajan kanssa, kysy lisää ohjauksesta valmentajalta. Kesälomakortti on voimassa korkeintaan 21.8. asti.

Siruavain on jokaiselle treenaajallemme pakollinen ja sen arvo on 20€. Siruavain on kertahankinta ja siihen ladataan lisäaikaa aina jatkaessasi meillä treenejä. Siruavaimella pääset tekemään henkilökohtaisia treenejäsi Areenallemme joka päivä klo 05 – 23.

JAKSO 1 Syksy 2016 CrossFit Jyväskylä AreenaKesää on vielä jäljellä, mutta nyt on hyvä aika jo suunnitella syyskautta. Kesän lomailut kenties ovat tuoneet aiempiin treeneihin taukoa, niin on aika tehdä itselle lupaus, että treenaaminen alkaa viimeistään kesän lopulla. Jakso 1 on ajalla 22.8. – 16.10 ja kurssit ovat jo myynnissä kotisivuillamme. Jakson lukujärjestys on jo tehtynä (muutokset mahdollisia), sen voit ladata itsellesi PDF -tiedostona. Tuntitarjontamme Jakso 1:n aikana on laajempi kuin koskaan, joten löydät varmasti aikatauluusi sopivat tunnit.

Olemme tarkastelleet kurssien ja kanta-asiakkuuden hintoja ja nykyiset hinnat ovat voimassa vielä Jakso 1:n loppuun saakka, jonka jälkeen hinnat nousevat. Nyt siis kannattaa aloittaa treenaaminen, jotta pääset vielä näillä vanhoilla hinnoilla mukaan. Hinnastosta voit tarkastaa kurssien ja kanta-asiakkuuksien hinnat. Erityisryhmille, joihin kuuluvat seniorit (65+), opiskelijat, työttömät, poliisit, pelastus ja puolustusvoimat sekä asiakkaiden 13-17 vuotiaat lapset, on alennetut hinnat.

Ovatko CrossFit -treenit vielä kokeilematta – laji kiinnostaisi, mutta et uskalla lähteä kurssille kokeilematta? Sinulla on mahdollisuus tulla ilmaiseksi kokeilemaan kerran jokaista näistä tunneistamme: Bootcamp, Muscle & Power, Kehonhuolto ja Gymnastic Skills. Varaa aika itsellesi tutustumistreeneihin, ota mukaasi sisäliikuntavaatteet, kengät, juomapullo, hikipyyhe ja iloinen mieli. Tartu tilaisuuteen ja tee päätös paremman tulevaisuuden puolesta. Kaikki voivat osallistua tunneillemme olipa lähtötasosi tai tavoitteesi mikä tahansa. Jokainen treeni muokataan juuri sinulle sopivaksi!