Seuraavassa tiedotteita kaveriwodista, tulevista kursseista, painonnostokilpailusta, pikkujouluista ja makuunikortti eduista – päivän treeni on jatkossa omana postauksena, niin voi halutessaan keskittyä olennaiseen – eli siihen treeniin. Muista käydä kirjautumassa myös WODCONNECTiin https://www.wodconnect.com/crossfit-jyvaskyla

minne saat omat tulokset talteen kätevästi. Voit kirjautua WODCONNECTiin esim omilla facebook tunnuksilla jo ONRAMP tai EAZY kurssin aikana, niin voit kirjata myös kurssin aikana tehtyjä wodeja järjestelmään.
_____

Tammikuun ONRAMP-, EAZY-, ja LADIES-, YOUTH-, ja HARD ROUTINE-, HIIHTO-, UINTI- ja FITCAMP kurssit tulossa myyntiin huomenna torstaina CrossFit Jyväskylän kotisivuilla. Ole valmiina varaamaan paikkasi, sillä olemme saaneet hurjan määrän kyselyjä tammikuun kursseista. Voit käyttää kursseihin myös loppuvuoden liikuntasetelit. Huomenna tulee myyntiin myös uudet CrossFit liikuntalahjakortit, joten voit ostaa CrossFit kurssin tai treeniaikaa lahjaksi. Tätä parempaa joululahjaa ei voi toiselle antaa!

Samalla polkaistaan käyntiin loppuvuoden kilpailu CrossFit Jyväskylän asiakkaille, kilpailussa on todella huikeat palkinnot! Kaikkien kannattaa osallistua kilpailuun.
_____

Muista kaveriwod lauantaina 23.11. klo 15-16! Kutsu kaverisi kokeilemaan CrossFittia!

https://www.facebook.com/events/247960892027497/

Kaveri WOD on tarkoitettu nykyisille CrossFit Jyväskylän asiakkaille (voimassa oleva asiakkuus) sekä heidän kavereilleen.
Tai kaikille jotka eivät ole ennen kokeilleet CrossFittiä! Ota mukaan juotavaa, hikipyyhe ja sisäurheiluvälineet.

Kaikki ensikertalaiset ovat siis tervetulleita treeneihin, myös yksinään saa tulla! Jokainen tekee oman parhaansa juuri itselle sopivalla vaikeusasteella – valmentajat neuvovat tunnin aikana liikkeet ja näyttävät miten eri liikkeitä voidaan skaalata helpommaksi tai haastavammiksi.
Kun varaat paikan niin laita kpl määrä monta teitä on tulossa.

Kaveri WODissa arvotaan yksi ilmainen ONRAMP tai EAZY CrossFit kurssi uusien treenaajien kesken!

https://crossfitjyvaskyla.fi/product/crossfit/varaa-paikkasi-heti-tutustuminen-crossfit-jyvaskylaan-kaveri-wod-lauantaina-23-marraskuuta-2013-klo-15-00-16-00/
_____

Crossfit Jyväskylä Open kansallinen painonnostokilpailu

Aika: lauantai 14.12.2013 klo 12:00
Punnitus: klo 10:00-11:00

Paikka: Crossfit Jyväskylä
Kympinkatu 3
40320 Jyväskylä

Osanottomaksu 15 eur, maksetaan paikan päällä. Katsojat 2 eur. Crossfit Jyväskylän jäsenet: ei osanottomaksua.

Myös epävirallinen pikkujoulu-painonnostokilpailu virallisin säännöin ,mihin ei tarvita kilpailulisenssiä.

Ilmoittautuminen 10.12.2013 mennessä
[email protected]
tai

https://www.facebook.com/events/413207452138267/

Tapahtumassa myös Leuanvedon suorituspaikka ja infopiste missä voi kokeilla leuanvetoa toistoleuanvedossa ja lisäpainoleuanvedossa pikkujoulukisana virallisin säännöin.

Kilpailujen jälkeen vietetään CrossFit Jyväskylän pikkujouluja. Ja kyllä meillä tarjoillaan myös joulutorttuja ihan kaiken muotoisia!

_____

Winter War 2014 karsintailmoittautuminen käynnissä!
Kilpailuinfo:
Winter War järjestettiin ensimmäistä kertaa helmikuussa 2013, Reebok CrossFit 33100 -salilla Tampereen Onkiniemessä. Maanlaajuiseen karsintaan kisapaikoista osallistui yli 200 urheilijaa eri puolilta Suomea – näistä karsijoista 32 parasta miestä ja naista pääsivät kisaamaan Suomen kovakuntoisimman tittelistä. Tiukan kisapäivän päätteeksi kisan voittajiksi selviytyivät Mikko Aronpää ja Essi Koskinen. Kisapaikalla oli parhaimmillaan yli tuhatpäinen yleisö, joten tunnelma oli myös koko päivän ajan aivan huikea.

Vuonna 2014 kisapaikka vaihtuu suurempaan ja kisa järjestetään Tampere Areenalla, joka toimii muunmuassa salibandyseura Classicin kotiareenana. Tilaan mahtuu noin 2200 henkeä ja istumapaikkoja löytyy 1700 hengelle. Tämä tarkoittaa sitä, että Winter War 2014 on entistä suurempi ja parempi kilpailu.

Winter War 2014 päätapahtumaan pääsee mukaan karsinnasta 40 miestä ja 40 naista. Karsinnan ohjeet löydät täältä.

Rekisteröidy mukaan Winter War 2014 karsintaan täältä.

Karsinnat alkavat 4.12. Seuraa ilmoittelua CrossFit Jyväskylässä tapahtuvista karsintalajien suoritusajoista.

_____

MAKUUNIN SUPERETU CROSSFIT JYVÄSKYLÄN ASIAKKAILLE!! NYT KANNATTAA HAKEA LEFFAT LEPOILTAAN TOURUKESKUKSEN MAKUUNISTA!

CrossFit Jyväskylän 12kk- ja 24kk asiakkaille Makuunista elokuvat 1 eurolla / kpl / vrk!  Uutuuselokuvat ja boxit 3eur / kpl / vrk! Lisäksi 15% alennus pähkinöistä ja muista herkuista!  Makuuni etusi saat ainoastaan käyttöösi hakemalla CrossFit Jyväskylästä itsellesi Makuunikortin veloituksetta, johon laitamme CrossFit Jyväskylän tarran. Muista käydä myös tykkäämässä FB.

Samalla CrossFit Jyväskylän tarralla varustetulla Makuuniasiakas kortilla tulee jatkossa myös muita etuja yhteistyöliikkeisiimme! Hae oma ilmainen Makuuni etukorttisi heti CrossFit Jyväskylästä! Toimi nopeasti sillä näitä kortteja on rajoitettu määrä! Tämä super Makuunikortti on ainoastaan CrossFit Jyväskylän 12kk ja 24kk asiakkaille. Asiakkuudet löytyvät täältä.

ETU LAAJENEE! CrossFit Jyväskylän tarralla varustetulla Makuunikortilla saat Seppälän Kotipizzasta salaatit ja kozonet -15%! Tarjous on henkilökohtainen!
_____