CrossFit Jyväskylä mukana hyvinvointipäivässä!

Jyväskylän yliopiston Pörssin, Dumpin ja Stimuluksen järjestämä hyvinvointipäivä on Agoralla 23.10.2019 klo 10-14. CrossFit Jyväskylä on mukana tapahtumassa. Pisteellämme pääset kokeilemaan mm. soutua ja hiihtämistä Concept2 -laitteilla sekä tutustumaan palveluihimme.

Kiinnostaako CrossFit -harjoittelu, mutta haluat kokeilla treenejä ennen kurssin tai jäsenyyden ostamista? Nyt sinulla on siihen mahdollisuus! 

CrossFit Jyväskylä tarjoaa Hyvinvointiviikon myötä mahdollisuuden tulla tutustumaan OnRamp -kurssin harjoituksiin 28.10. – 3.11.2019 välisenä aikana. Yksi kokeilutunti kutakin kokeilijaa kohden. Mukaan tarvitset sisäliikuntavarusteet, juomapullon, hikipyyhkeen ja iloisen mielen. Varaudu esittämään Jyväskylän yliopiston voimassaoleva opiskelijakortti tullessasi OnRamp -kokeilutreeneihin.

Varaathan paikkasi kokeilutunnille etukäteen lomakkeella: Ilmoittautumislomake

Aloittaaksesi säännöllisen CrossFit-harjoittelun sinun on käytävä ONRAMP-peruskurssi tai osoitettava omaavasi tarpeellinen CrossFit osaaminen erillisellä katselmointitunnilla (test your level).

OnRamp-peruskurssilla saat turvallisen alun CrossFit-harjoitteluun ja tehokkuutta liikuntaharrastukseesi. 8 viikon kurssilla opit turvalliset ja teknisesti oikeanlaiset suoritus-, ja nostotekniikat yleisimmistä kehonpai-nolla, levytangolla ja muilla CrossFitille ominaisilla välineillä suoritettavista harjoitteista. Kurssin pääpaino on tekniikan ja liikkuvuuden lisäämisessä sekä yleiskunnon parantamisessa. Onramp -peruskurssin jälkeen harjoittelua voi jatkaa WOD (workout of the day) -tunneilla, jotka ovat päivittäin vaihtuvia päivän treenejä.

Kurssin omat harjoitukset pidetään kahdesti viikossa. Olisi hyvä, että olet mahdollisimman monella OnRamp-tunnilla paikalla, mutta ei haittaa vaikka muutama harjoituskerta jäisi väliin.

Tunnilla tehdään hyvät alkulämmittelyt ja tutustutaan CrossFitin maailmaan turvallisesti valmentajan ohjeistamana. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta CrossFitista, eikä sinun tarvitse olla huippukuntoinen. Riittää kun olet perusterve tai sinulla on lääkäriltä lupa liikkua (mikäli liikkumisessasi on rajoitteita, kerrothan niistä valmentajalle tunnin alussa).

Aikatauluista löydät harjoitteluajat.

CrossFit Jyväskylän ovet ovat auki kaikille innokkaille liikkujille tai liikkumaan haluaville – Tervetuloa!

Voimassaolevalla kuvallisella opiskelijakortilla saat 10% alennuksen CrossFit Jyväskylän kursseista ja asiakkuuksista. Kysy mahdollisista sopimustarjouksista ainejärjestöltäsi. Tule mukaan ja varaa paikkasi osoitteesta: https://crossfitjyvaskyla.fi/kauppa/

Paikalle kannattaa tulla ajoissa, jotta ehtii vaihtaa sisäurheiluvaatteet päälle.  Arvotavaroita varten loungesta löytyy lukollisia kaappeja ja pukuhuoneen kaapin saa tarvittaessa lukkoon omalla lukolla.

 

Saapuminen CrossFit Jyväskylään Sorastajantielle