Aloita kanta-asiakkuus rekisteröitymällä omille sivuille.

 

Jokaisen uuden harjoittelijan täytyy käydä ONRAMP -peruskurssi ennen vapaisiin harjoituksiin ja WOD-tunneille osallistumista. ONRAMP-kurssin on voinut suorittaa myös muulla CrossFit-salilla. Mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta CrossFit-harjoittelusta, niin voit varata itsellesi maksuttoman katselmusajan. Katselmuksessa valmentaja varmistaa, että sinulla on vaadittavat tekniikat WOD-tunneille sekä itsenäiseen harjoitteluun.

Kanta-asiakkaana käytössäsi on kaikki ohjatut tunnit sekä open gym. Valittavanasi on erilaisia asiakkuuksia:

Kanta-asiakkuus *

24kk asiakkuus 69€/kk
12kk asiakkuus 79€/kk
Toistaiseksi voimassa oleva 89€/kk
Kuukausimaksu 99€
Lifetime membership 4000€

Muut hinnat
Vierailijat toiselta CrossFit boxilta 10 eur
Kertamaksu / päiväpassi lajiin tutustujille 28 eur
Test your level I-IV Graduointi / katselmus 28eur hyväksytystä suorituksesta
(Level I on ilmainen CrossFit Jyväskylän asiakkaille)
Personal Training tunti 78 eur / h
(Personal Training sis. yhden kuukauden vapaaharjoittelu sekä open gymillä että ohjatuilla WOD tunneilla CrossFit Jyväskylä Areenalla sekä 4 tunnin mittaista personal training tapaamista 232 eur / kk)
Skills -tapaaminen (harjoitussuunnitelma/voimaohjelma) 3kk välein maksutta CrossFit Jyväskylän asiakkaille.

*Edellyttää ONRAMP- tai EAZY- kurssin suorittamista tai aikaisempaa kokemusta CrossFitistä.
Huom! Ilmoittautuminen / asiakkuuden tilaus on SITOVA, ilman lääkärintodistusta perutuista kursseista veloitamme peruutusmaksun 30 EUR / henkilö sekä sovitut maksut sopimuskauden loppuun saakka.

Kurssihinnat:

CrossFit Eazy alkeiskurssi / Bodyweight skills 108€
CrossFit Lady- / OnRamp peruskurssi, Extended jatkokurssi 178€
CrossFit Erikoiskurssit 178€
CrossFit Bootcamp / Muscle & Power 148€

Siruavain 20eur (pakollinen kaikille asiakkaille)

Open Gym omatoimiharjoittelun hinnasto:

59 eur /kk Open Gym omatoimiharjoittelukortti 24kk  (edellyttää hyväksytysti suoritettua Test Your Level 2 katselmusta tai CrossFit peruskurssia)
65eur /kk Open Gym vapaaharjoittelukortti 12kk  (edellyttää hyväksytysti suoritettua Test Your Level 2 katselmusta tai CrossFit peruskurssia)

ERITYISRYHMIEN HINNASTO

Alennusta ei voi yhdistää muihin kampanjoihin eikä erikoisryhmäalennuksiin: Erikoisryhmät saavat jatkossa ym alennuksen kaikista kanta-asiakkaiden liikuntapalveluista ONRAMP -kurssin jälkeen. Valitessasi haluamasi tuotteen, lisää alennukseen oikeuttava tieto kommenttikenttään verkkokaupassa. Tuo alennukseen oikeuttava dokumentti tai henkilökortti ja maksukuitti mukanasi ensimmäiselle harjoituskerralle sekä aktivoidaksesi siruavaimen.

Opiskelijat, työttömät, poliisi, palokunta, puolustusvoimat

HINTA ovh / Alennettu hinta
CrossFit Eazy alkeiskurssi / Bodyweight skills 108€ / 97€
CrossFit Lady- / OnRamp peruskurssi, Extended jatkokurssi 178€ / 160€
CrossFit Erikoiskurssit 178€ / 160€
CrossFit Bootcamp / Muscle & Power 148€ / 134€

24kk asiakkuus 69€ / 62,10€
12kk asiakkuus 79€ / 71,10€
toistaiseksi voimassa oleva 89€ / 80,10€
kuukausimaksu 99€ / 89,10€
lifetime membership 4000€

Open Gym 24kk 59€ / 53,10€
Open Gym 12kk 65€ / 58,50€

 

Seniorit yli 65V ja nuoret alle 18v

HINTA ovh / Alennettu hinta
CrossFit Eazy alkeiskurssi / Bodyweight skills 108€ / 87€
CrossFit Lady- / OnRamp peruskurssi, Extended jatkokurssi 178€ / 145€
CrossFit Erikoiskurssit 178€ / 145€
CrossFit Bootcamp / Muscle & Power 148€ / 120€

24kk asiakkuus 69€ / 55,90€
12kk asiakkuus 79€ / 64€
toistaiseksi voimassa oleva 89€ / 72,10€
kuukausimaksu 99€ / 80,20€
lifetime membership 4000€

Erikoisryhmien kanta-asiakas alennukset 10% *
ALENNUSKOODI: 2000 (Lisää alennuskoodi tuotteeseen saadaksesi ale)
Kirjoita koodin lisäksi kommenttikenttään alennuksen peruste, eli oletko esim. opiskelija. Alennukseen oikeuttava dokumentti tarkastetaan ensimmäisellä treenikerralla.
*Eläkeläinen, työtön, opiskelija, poliisi, puolustusvoimat, pelastus- tai hoitolaitos, yhteistyöyritys

Ota mukaan kuitti suoritetusta harjoitusmaksusta sekä siruavaimesta ensimmäiselle treenikerralle, saat samalla siruavaimen valmentajilta. Jatkossa aina tullessasi harjoittelemaan, käytä siruavainta lukijassa ja anna lippu valmentajalle ennen harjoittelun alkua.

 

CROSSFIT JYVÄSKYLÄ
Osta haluamasi kurssi/asiakkuus verkkokaupasta. Ostaessasi minkä tahansa asiakkuuden voit maksaa niin monta harjoittelukuukautta kerrallaan kuin haluat. Lasku tulee sähköpostiisi ja se maksetaan pankkisiirtona. Suoritettuasi Eazy/OnRamp/Lady/Bootcamp-kurssin, tulee sinun ostaa jatkoasiakkuus haluamallesi aikajaksolle (kuukausi, toistaiseksi voimassa, 12 kuukautta tai 24 kuukautta) jatkaaksesi harjoittelua. Jos olet ostanut yhden kuukauden sopimuksen ja olet käyttänyt maksamasi harjoittelukuukauden, tulee sinun ostaa kuukausia lisää itsenäisesti verkkokaupasta voidaksesi jatkaa harjoittelua. Jos olet jatkuvan asiakkuuden piirissä (toistaiseksi voimassa, 12 kuukautta tai 24 kuukautta), seuraava lasku tulee automaattisesti samoilla kuukausimäärillä mitä olet ensimmäisen kerran ostanut. Ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun tai valmentajiin, voit muuttaa maksut tulemaan kerran kuussa, kerran 3kk tai vaikka kerran vuodessa. Miten sinulle parhaiten sopii.

Jos olet valinnut 24 kk tai 12 kk sopimuksen, olet sitoutunut maksamaan vähintään kyseisen ajanjakson. Tällöin sinulle tulee automaattisesti lasku sähköpostiin, kun viimeinen maksettu kuukausi on käynnissä. Sopimuksen purkaminen tai katkeaminen ilman pätevää syytä aiheuttaa sen, että jatkossa et voi ostaa edullisia 24 kk ja 12 kk asiakassopimuksia. Jos joudut katkaisemaan asiakkuuden tilapäisesti esimerkiksi sairastumisen tai vamman vuoksi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme*.

Toistaiseksi voimassa olevassa sopimuksessa lasku lähtee aina automaattisesti, noudatamme yhden (1) kuukauden irtisanomisaikaa eli seuraavasta lähettämättömästä laskusta voi harjoittelumaksut lopettaa. Minimiharjoitteluaika on 6 kk. Sopimuksen irtisanominen tapahtuu ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme crossfitjyvaskyla(a)gmail.com

Kaikki harjoittelijat tarvitsevat siruavaimen päästäkseen harjoittelemaan areenalle. Kaikki sopimukset astuvat voimaan ostopäivää seuraavasta päivästä, ellei toisin sovita. Laita silloin tieto haluamastasi aloituspäivästä tilauksen kommenttikenttään. Jos haluat aloittaa sopimuksen esimerkiksi seuraavan kuukauden alusta, valitse kyseinen kuukausi ostohetkellä aloituskuukaudeksi.

Harjoitteluun osallistuminen edellyttää aina laskun maksamista ajallaan! Maksut erääntyvät kuukausittain aina samana päivänä.  Mikäli haluat neuvotella maksuista tai eräpäivästä, otathan etukäteen yhteyttä asiakaspalveluun crossfitjyvaskyla(a)gmail.com. Tilatessasi ensimmäistä kertaa jatkuvaa asiakkuutta, voit pyytää haluamaasi eräpäivää / aloituspäivää harjoittelullesi kommenttikenttään, jälkeenpäin eräpäivän muutos/siirto 20eur.

Liikunta-/virikesetelit: Voit maksaa liikunta- ja virikeseteleillä. Toimi näin: Kun ostat haluamasi asiakkuuden verkkokaupasta (On Ramp -kurssi, kuukausi, toistaiseksi voimassa, 12 kuukautta tai 24 kuukautta), kirjoita liikunta- /virikeseteleiden summa ’Huomautus’ laatikkoon (viimeinen sivu ennen kuin ostat asiakkuuden). Jos olet jo asiakkaana ja haluat maksaa saamasi laskun liikunta-, virikeseteleillä, ilmoita siitä valmentajille tai asiakaspalveluun. Laske laskun ja liikunta- / virikeseteleiden erotus ja maksa jäänyt loppusumma laskusta normaalisti pankkisiirtona. Huom! Älä lähetä laskun mukana rahaa. Mikäli haluat maksaa useamman kuukauden liikuntaseteleillä eteenpäin, laita siitä maininta laskun liitteeksi, niin hyvitämme sinulle vastaavasti harjoitteluaikaa eteenpäin. Palauta sitten kirjekuoressa liikunta- / virikesetelit sekä laskun kopio areenan aulassa sijaitsevaan postilaatikkoon.

Käteinen / luottokortti
Emme käsittele salilla käteistä tai luottokortteja. Kaikki laskutusasiat hoitaa asiakaspalvelu*.

Jos sinulla on kysyttävää laskutusasioissa, ota yhteyttä suoraan sähköpostiin crossfitjyvaskyla(at)gmail.com

Liittyessäsi kanta-asiakkaaksi, muista myös kirjautua https://www.wodconnect.com/crossfit-jyvaskyla  jolloin saat kirjattua WOD-tuntien tulokset kätevästi itsellesi muistiin.

Jos tarvitset apua tilauksen tekemisessä, laskutus- tai maksuasioissa, otathan yhteyttä asiakaspalvelunumeroon 040 658 1996 tai sähköpostilla crossfitjyvaskyla(at)gmail.com. Parhaiten tavoitat meidät sähköpostitse, puhelimeen emme valitettavasti voi vastata tuntien aikana.

 

CrossFit Jyväskylä Tietosuojakäytäntö