Aloita kanta-asiakkuus rekisteröitymällä omille sivuille.

Jokaisen uuden harjoittelijan täytyy käydä ONRAMP -peruskurssi ennen vapaisiin harjoituksiin ja WOD-tunneille osallistumista. ONRAMP-kurssin on voinut suorittaa myös muulla CrossFit-salilla. Mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta CrossFit-harjoittelusta, niin voit varata itsellesi maksuttoman katselmusajan. Katselmuksessa valmentaja varmistaa, että sinulla on vaadittavat tekniikat WOD-tunneille sekä itsenäiseen harjoitteluun.

Kanta-asiakkaana käytössäsi on kaikki ohjatut tunnit sekä open gym. Valittavanasi on erilaisia asiakkuuksia:

Kanta-asiakkuus * €/kk
24 kk 64
12 kk 74
Toistaiseksi voimassa 84
Lifetime Membership 4000eur kertamaksu
siruavain (pakollinen kaikille asiakkaille) 20eur
OPEN GYM 12kk omatoiminen vapaaharjoittelu (edellyttää test your level 2 suorittamista) 60eur
OPEN GYM 24kk omatoiminen vapaaharjoittelu (edellyttää test your level 2 suorittamista) 54eur

Erityisryhmien hinnasto

Seniorit, opiskelijat ja työttömät

Kanta-asiakkuus * €/kk Alennettu hinta €/kk
24 kk 64 57,60
12 kk 74 66,60
Toistaiseksi voimassa 84 75,60
Harjoitusmaksut € ovh Alennettu hinta €
Lifetime Membership 4000eur kertamaksu 4000 eur kertamaksu
siruavain (pakollinen kaikille asiakkaille) 20eur 20 eur
OPEN GYM 12kk omatoiminen vapaaharjoittelu (edellyttää test your level 2 suorittamista) 60eur 54,00 eur
OPEN GYM 24kk omatoiminen vapaaharjoittelu (edellyttää test your level 2 suorittamista) 54eur 48,60 eur

Alennusta ei voi yhdistää muihin kampanjoihin eikä erikoisryhmäalennuksiin: Erikoisryhmät saavat jatkossa 10% alennuksen kaikista kanta-asiakkaiden palveluista ONRAMP -kurssin jälkeen. Valitessasi haluamasi tuotteen, lisää alennukseen oikeuttava tieto kommenttikenttään verkkokaupassa. Erikoisryhmiin kuuluu seuraavat ryhmät: Eläkeläinen, Työtön, Opiskelija ja Varusmies. Tuo alennukseen oikeuttava dokumentti ja maksukuitti mukanasi ensimmäiselle harjoituskerralle sekä joka kk aktivoidaksesi siruavaimen seuraavaksi kuukaudeksi.

Viranomaiset (poliisi, pelastus ja puolustusvoimat) ja juniorit (asiakkaiden 13 – 17 vuotiaat lapset)

Kanta-asiakkuus * €/kk Alennettu hinta €/kk
24 kk 64 52
12 kk 74 58
Toistaiseksi voimassa 84 64
Alennusta ei voi yhdistää muihin kampanjoihin eikä erikoisryhmäalennuksiin: Viranomaiset saavat jatkossa ym alennuksen kaikista kanta-asiakkaiden liikuntapalveluista ONRAMP -kurssin jälkeen. Valitessasi haluamasi tuotteen, lisää alennukseen oikeuttava tieto kommenttikenttään verkkokaupassa. Viranomaisiin kuuluu seuraavat ryhmät: poliisi, pelastus ja puolustusvoimat. CrossFit Jyväskylän asiakkaiden 13 – 17 vuotiaat lapset pääsevät vanhempien luvalla, vastuulla ja valvonnassa harjoittelemaan areenalle. Junnualennus edellyttää, että vähintään toinen lapsen vanhemmista on asiakkaana areenalla. Tuo alennukseen oikeuttava dokumentti tai henkilökortti ja maksukuitti mukanasi ensimmäiselle harjoituskerralle sekä aktivoidaksesi siruavaimen.

Liittyessäsi kanta-asiakkaaksi, muista myös kirjautua httpss://www.wodconnect.com/crossfit-jyvaskyla  jolloin saat kirjattua WOD-tuntien tulokset kätevästi itsellesi muistiin.

Jos tarvitset apua tilauksen tekemisessä, laskutus- tai maksuasioissa, otathan yhteyttä asiakaspalvelunumeroon 040 658 1996 tai sähköpostilla crossfitjyvaskyla(at)gmail.com. Parhaiten tavoitat meidät sähköpostitse, puhelimeen emme valitettavasti voi vastata tuntien aikana.

CROSSFIT

CrossFit Jyväskylä Tietosuojakäytäntö