CrossFit Jyväskylän käyttöehdot

Sinun pitää olla käynyt OnRamp -peruskurssi tai omata aikaisempaa kokemusta CrossFit harjoittelusta harjoitellaksesi CrossFit Jyväskylän WOD-tunneilla!

CrossFit Jyväskylän treenit ovat noin 8 viikon jaksoissa. Kurssit kestävät yhden jakson ajan, ellei muuta mainita.

CrossFit Jyväskylässä on käytössä siruavain. Siruavaimen käyttö on pakollista. Leimaa itsesi siruavaimella sisälle tullessasi ja anna järjestelmän tulostama kuitti valmentajalle harjoituksen aluksi. Siruavain on kertaostos, josta ei palauteta panttia. Siruavain on henkilökohtaisessa käytössäsi niin kauan kuin harjoittelet CrossFit Jyväskylässä.

Varaa paikka harjoittelemaan tullessasi Web-Kulkurista. Tunnit sekä Open Gym -omatoimitreenien ajat tulevat varattavaksi viikko ennen harjoittelun ajankohtaa. Varaus on peruttava viimeistään 2h ennen harjoittelun ajankohtaa, mikäli et pääse paikalle.

Tilatessasi CrossFit Jyväskylän kurssin tai asiakkuuden, sitoudut CrossFit Jyväskylän sääntöihin ja vastuuvapaussopimukseen.

Sopimus  tehdään valitsemasi kurssin/asiakkuuden ajaksi. Määräaikaisen sopimuskauden jälkeen sopimus jatkuu automaattisesti toistaiseksi voimassaolevana yhden kuukauden irtisanomisajalla (ei koske kursseja). Asiakassopimus on voimassa siihen asti kunnes asiakas haluaa katkaista sen, noudatamme yhden (1) kuukauden irtisanomisaikaa. Sopimuksen irtisanomisessa noudatetaan reilunpelin sääntöjä ja kuluttajasuojan mukaisia suosituksia. Omat kiireet tai laiskuus eivät kuitenkaan ole riittävä syy määräaikaisen sopimuksen katkaisemiselle. Määräaikaisen sopimuksen voi irtisanoa ennen sopimuskauden päättymistä muuttaessa toiselle paikkakunnalle (lähetä kopio maistraatin muuttoilmoituksesta asiakaspalveluun). Sopimus astuu voimaan ostaessasi tuotteen. Irtisanomiset tulee tehdä aina kirjallisesti osoitteeseen [email protected].

Asiakas sitoutuu maksamaan valitsemansa harjoittelun mukaiset harjoittelumaksut. 12kk sopimukseen sisältyy mahdollisuus pitää 1 kuukauden harjoittelutauko, 24kk sopimukseen sisältyy mahdollisuus pitää 2 kertaa kuukauden harjoittelutauko. Toistaiseksi voimassaoleva sopimus tehdään vähintään 6kk ajaksi ja se sisältää mahdollisuuden pitää 1kk harjoittelutaukoja. Tauosta tulee ilmoittaa kirjallisesti sähköpostiin [email protected] kuukautta ennen tauoksi haluamaasi kuukautta. Tauon voi aloittaa aikaisintaan ilmoituspäivästä ja tauko hyvitetään seuraavasta lähettämättömästä laskusta. Tauon pitäminen lisää vastaavan määrän kuukausia määräaikaiseen sopimukseen.

Muista lisätä alennuskoodi tilauksen kommenttikenttään, jos kuulut sen piiriin! Alennuksia ei myönnetä jälkikäteen. Lisää kommenttikenttään alennuksen peruste ja ota mukaan ensimmäiselle harjoituskerralle alennukseen oikeuttava dokumentti sekä kuitti maksetusta harjoittelumaksusta. Halutessasi aloittaa kesken kuukautta, lisää kommenttikenttään harjoittelun aloitus pvm. Samoin voit pyytää kommenttikenttään itsellesi sopivaa laskun eräpäivää, myöhemmin laskun eräpäivän muutoksista veloitamme 20eur.

Liikunta-/virikesetelit: Voit maksaa työnantajan myöntämällä liikuntaedulla. Kun ostat haluamasi asiakkuuden verkkokaupasta, kirjoita liikuntaedun summa ‘Huomautus’ laatikkoon (viimeinen sivu ennen kuin ostat asiakkuuden). Jos olet jo asiakkaana ja haluat maksaa saamasi laskun liikuntaedulla, ilmoita siitä asiakaspalveluun [email protected]
Laske laskun ja liikunta- / virikeseteleiden erotus ja maksa jäänyt loppusumma laskusta normaalisti pankkisiirtona. Huom! Älä lähetä laskun mukana rahaa. Mikäli haluat maksaa useamman kuukauden liikuntaseteleillä eteenpäin, laita siitä maininta laskun liitteeksi, niin hyvitämme sinulle vastaavasti harjoitteluaikaa eteenpäin. Laita sitten kirjekuoressa liikunta- / virikesetelit sekä laskun kopio eteisessä sijaitsevaan postilaatikkoon tai lähetä sähköisesti tehty liikuntaedun käytöstä kuvakaappaus tai vahvistussähkö asiakaspalvelun sähköpostiin.

Asiakastietojen käsittelyssä noudatamme CrossFit Jyväskylän tietosuojakäytäntöä.

Älä tule harjoittelemaan, mikäli toimintakykysi on heikentynyt päihteiden tai akuutin sairauden vuoksi. Pidempiaikaisen sairauden/onnettomuuden sattuessa ota yhteyttä CrossFit Jyväskylän asiakaspalveluun, jolloin voimme pohtia sopivaa tapaa/ajankohtaa treenien jatkamiselle.

CrossFit Jyväskylä on sitoutunut toimimaan puhtaan liikunnan puolesta. Emme hyväksy doping -aineiden käyttöä.

CrossFit Jyväskylä pidättää oikeuden tehdä muutoksia vastuuvapaussopimukseen, käyttöehtoihin ja sääntöihin. CrossFit Jyväskylä voi yksipuolisesti irtisanoa tehdyn sopimuksen väärinkäytösten tai maksuhäiriöiden vuoksi.