Äitienpäivä 12.5.2019

Onko äitienpäivälahja vielä mietinnässä? Ostaessasi äidillesi CrossFit Jyväskylän kurssin äitienpäivälahjaksi, saat kurssin itsellesi puoleen hintaan! Tarjouksen saat kirjoittamalla tilauksen lisätietoihin “Äiti”.

OnRamp -peruskurssi alkaa viikolla 19, mutta mukaan ehtii vielä viikolla 20. Bootcamp sekä Muscle&Power -kursseille pääsee mukaan nonstop.

OnRamp -peruskurssilta on hyvä aloittaa CrossFit -harjoittelu ja kurssilla opastetaan kurssimuotoisesti oikeat tavat tehdä liikkeet. Kurssi kestää 8 viikkoa ja kurssin omat treenit ovat kahdesti viikossa. Lisäksi voit halutessasi käydä erikoiskurssiemme tunneilla sekä tehdä omatoimista treeniä vaikka joka päivä klo 05-01 välisenä aikana. Voit tilata OnRamp -peruskurssin verkkokaupastamme.

Bootcamp -kurssilla harjoituksia tehdään monipuolisesti peruskestävyys-, vauhtikestävyys-, sekä maksimikestävyysalueilla ilman raskaita painoja tai vaikeampia telinevoimisteluliikkeitä. Kurssin tavoiteena on parantaa kuntoasi ja tutustuttaa CrossFit -harjoitteluun, jonka myötä osallistumiskynnys alkeis- ja peruskursseille madaltuu. Bootcamp -kurssilta on hyvä jatkaa OnRamp -peruskurssille. Voit tilata Bootcamp -kurssin verkkokaupastamme.

Muscle & Power -kurssilla saat riittävästi haasteita ja vaihtelua voimaharjoitteluusi. Käytettävänäsi on mm. levypainoja, kahvakuulia, käsipainoja, tankoja, ja voimapalloja. Muscle&Power -kurssi tähtää lihasten ja voiman kasvatukseen. Voit tilata Muscle&Power -kurssin verkkokaupastamme.

Erikoiskurssit tilaamalla voit osallistua Bootcamp sekä Muscle&Power -kurssien tunneille ja yhdistää näin kaikkien erikoiskurssiemme hyödyt. Voit tilata erikoiskurssit verkkokaupastamme.

Kurssin hintaan ei kuulu kaikille pakollinen 20€ arvoinen siruavain.

Voit myös tilata verkkokaupasta äidille lahjakortin haluamallesi summalle.