CrossFit Jyväskylän avoimet ovet 30.8. – 1.9.2019

CrossFit Jyväskylän avoimet ovet tarjoavat mahdollisuuden tulla kokeilemaan CrossFit -harjoittelua. Valmentajamme ohjeistavat treenit, jotka sopivat kaikille lähtötasosta riippumatta. 

Tule mukaan veloituksetta. Ei ennakkoilmoittautumista. 

Perjantai 30.8.
Klo 8.30 Bootcamp
Klo 9.30 Kehonhuolto 30min
Klo 11 Muscle & Power
Klo 17.30 Bootcamp burn
Klo 18.30 Muscle & Power 90min

Lauantai 31.8.
Klo 10.00 Bootcamp
Klo 12.00 Muscle & Power

Sunnuntai 1.9.
Klo 11.00 Juoksukoulu (Kampuksen kentällä Cooperin testi)
Klo 12.00 Bootcamp endurance
Klo 13.00 Muscle&Power Core
Klo 14.00 Bootcamp endurance
Klo 15.00 Muscle&Power Strongman
Klo 16.00 Kehonhuolto

Kaikki treenit kestävät tunnin, ellei muuta mainita. Tunneille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Kutsu ja tuo myös kaverisi mukanasi treenaamaan. Paikalle kannattaa tulla ajoissa, jotta ehtii vaihtaa sisäurheiluvaatteet päälle.

BOOTCAMP-tunneilla harjoitellaan peruskestävyys-, vauhtikestävyys-, sekä maksimikestävyysalueilla. Harjoituksissa ei käytetä raskaita painoja eikä vaikeimpia telinevoimisteluliikkeitä.

MUSCLE & POWER -tunneilla kasvatetaan voimaa ja lihasta. Kovat tulokset vaativat kovaa treeniä. Muscle&Power -tunnilla treenataan aina raskailla ja haastavilla painoilla.

KEHONHUOLTO -tunneilla keskitytään lihashuoltoon ja liikkuvuuden lisäämiseen. Tällä tunnilla lisätään nivelten ja lihasten liikelaajuuksia, huolletaan kehoa ja opitaan samalla anatomiaa ja kehon toimintaa. Tunnilla opetellaan myös harjoituksia omatoimiseen mobilisointiin.

JUOKSUKOULU kehittää juoksukuntoa ja -tekniikkaa. Tunneilla erilaisia juoksuvetoja ja -harjoituksia.

Sorastajantie 1:n tilat sijaitsevat Seppälänkankaalla Tokmannia vastapäätä samalla piha-alueella. Tunneille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Kutsu ja tuo myös kaverisi mukanasi treenaamaan. Paikalle kannattaa tulla ajoissa, jotta ehtii vaihtaa sisäurheiluvaatteet päälle.

Saapumisohje CrossFit Jyväskylään https://youtu.be/yVAfRUdHlJ