CrossFit Jyväskylän BLACK FRIDAY Päiväkortti 12KK klo 05-15 kaikille erikoiskursseille ja open gymille!

Oletko aamuihminen ja tiedät käyväsi treeneissä mielummin päivällä, kuin illalla. Nyt sinulla on mahdollisuus ostaa 12KK määräaikainen Päiväkortti CrossFit Jyväskylään. Pääset Erikoiskurssien treeneihin sekä Open Gym omatoimiharjoitteluun vaikka joka päivä klo 05-15.

Osta Päiväkortti verkkokaupasta osoitteesta: https://crossfitjyvaskyla.fi/tuote/black-friday-paivakortti-12kk/

Osta Päiväkortti senioreille verkkokaupasta osoitteesta: https://crossfitjyvaskyla.fi/tuote/paivakortti-senioreille-12kk/

Valmistaudu tulevaan! Seuraa Black Friday sivuamme osoitteessa https://crossfitjyvaskyla.fi/blackfriday ja saat viimeisimmän tiedon Black Fridayn kilpailuistamme, tuotteistamme ja tapahtumistamme.

CrossFit Jyväskylän BLACK FRIDAY Päiväkortti 12KK klo 05-15 kaikille erikoiskursseille ja open gymille sisältää 12KK ajan pääsyn Bootcamp- ja Muscle & Power -kurssien tunneille.

CrossFit Jyväskylän päiväkorttiin kuuluvat kaikki Bootcamp ja Muscle & Power -kurssien treenit klo 05-15. Erikoiskurssit normaalisti 178€/kurssi/jakso (6 jaksoa vuodessa).

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta CrossFit harjoittelusta osallistuaksesi CrossFit Jyväskylän BOOTCAMP-, MUSCLE & POWER-, BODYWEIGHT SKILLS- ja MOBILITY tunneille.

Sopimus on voimassa kalenterivuoden 2019 ajan ilman lomia, taukoja tai peruutuksia.

Myynnissä 14.11. klo 12 alkaen 23.11.2018 klo 24 saakka tai siihen asti kun paikkoja riittää! Maksu paikanpäällä käteisellä tai laskulla, käytettävissä myös Mash-lasku, jonka voit muuttaa osamaksuksi. Tarvitset myös siruavaimen hinta 20eur.


Sopimus on voimassa kalenterivuoden 2019 ilman lomia, taukoja tai peruutuksia.

Black Friday Päiväkorttiin sisältyy ilmainen SKILLS -kartoitus valmentajan kanssa. Varaa aika sähköpostilla asiakaspalvelu@crossfitjyvaskyla.fi tai puhelimitse 040 658 1997 tai kysy valmentajaltasi.

Black Friday Päiväkorttiin sisältyy sopimuksen ajan OPEN GYM omatoiminen vapaaharjoittelu joka päivä 05 – 15 välisenä aikana.

Tilaus on sitova eikä sitä voi purkaa. Tilatessasi tuotteen sitoudut maksamaan tuotteen, eikä siinä ole palautus vaihto tai hyvitysoikeutta. Tarjoukseen ei voi yhdistää muita kampanjoita, alennuksia tai etuja.

Asiakas maksaa koko harjoitusmaksun etukäteen ennen harjoittelun aloittamista tai voi myös vaihtaa kuukausittaiseen maksuun. Sopimukseen ei sisälly mahdollisuutta pitää harjoittelutaukoa.

Sopimusta ei ole mahdollista irtisanoa, eikä siitä voi saada rahoja takaisin, eikä sitä voi siirtää toiselle henkilölle missään tilanteessa. Sopimuksen aikana asiakas sitoutuu noudattamaan CrossFit Jyväskylän sääntöjä ja vastuuvapaussopimusta. Sopimus astuu voimaan ostaessasi tuotteen.


Black Friday tuotteiden laskun eräpäivä 11.12.2018.

Mash-lasku ja -osamaksu: Voit maksaa Mash-laskulla, ostaessasi vähintään 10 eurolla. Saat ostoksista aina 14 päivän korottoman Mash-laskun, jonka voit halutessasi muuttaa joustavaksi osamaksuksi.Ostamiseen tarvitset vain henkilötunnuksen. Tarkastamme henkilöllisyyden tehdessäsi Mash -ostoksia. Toistaiseksi Mash -maksaminen onnistuu vain toimistossamme Sorastajantiellä. Mikäli haluat maksaa kurssin Mash -maksutavalla, voit tilata kurssin verkosta tai paikanpäältä ja maksaa sen toimistollamme. Lue lisää: Mash-lasku

Liikunta-/virikesetelit: Voit maksaa liikunta- ja virikeseteleillä. Toimi näin: Kun ostat haluamasi asiakkuuden verkkokaupasta, kirjoita liikunta- /virikeseteleiden summa ‘Huomautus’ laatikkoon (viimeinen sivu ennen kuin ostat asiakkuuden). Laske laskun ja liikunta- / virikeseteleiden erotus ja maksa jäänyt loppusumma laskusta normaalisti pankkisiirtona. Huom! Älä lähetä laskun mukana rahaa. Mikäli haluat maksaa useamman kuukauden liikuntaseteleillä eteenpäin, laita siitä maininta laskun liitteeksi, niin hyvitämme sinulle vastaavasti harjoitteluaikaa eteenpäin. Laita sitten kirjekuoressa liikunta- / virikesetelit sekä laskun kopio CrossFit Jyväskylän eteisessä sijaitsevaan postilaatikkoon.