CrossFit Jyväskylän BLACK FRIDAY Suurin pudottaja -kisa /
+6KK / 12KK määräaikainen asiakkuus Bootcamp -kurssille!
 

CrossFit Jyväskylän Suurin pudottaja –kilpailu antaa sinulle mahdollisuuden parempaan oloon sekä pidempään ja terveempään elämään. Suurimpaan pudottajaan osallistuville opastetaan tavat, joilla terveellisesti päästään tavoitepainoon. Tule mukaan Suurin pudottaja –kilpailuumme!

Osta Suurin pudottaja -kisa verkkokaupasta osoitteesta: https://crossfitjyvaskyla.fi/tuote/black-friday-suurin-pudottaja/

Osta Suurin pudottaja + 6KK Bootcamp verkkokaupasta osoitteesta: https://crossfitjyvaskyla.fi/tuote/black-friday-crossfit-jyvaskyla-suurin-pudottaja-kisa6kk-bootcamp/

Osta Suurin pudottaja + 12KK Bootcamp verkkokaupasta osoitteesta: https://crossfitjyvaskyla.fi/tuote/black-friday-crossfit-jyvaskyla-suurin-pudottaja-kisa12kk-bootcamp-2/

Valmistaudu tulevaan! Seuraa Black Friday sivuamme osoitteessa https://crossfitjyvaskyla.fi/blackfriday ja saat viimeisimmän tiedon Black Fridayn kilpailuistamme, tuotteistamme ja tapahtumistamme.

BLACK FRIDAY Suurin pudottaja -kisaan sisältyy mm. neuvontaa, yhteisiä tapaamisia ja treenejä, ohjeistusta ravitsemukseen ja vinkkejä kuinka saat päivittäistä aktiivisuuttasi kasvatettua. Ostaessasi lisäksi Bootcamp 6KK / 12KK määräaikaisen kurssiasiakkuuden, saat käyttöösi CrossFit Jyväskylän Bootcamp -kurssin mukaiset treenit kisan alusta lähtien.

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta CrossFit harjoittelusta osallistuaksesi CrossFit Jyväskylän Suurin pudottaja -kisaan ja BOOTCAMP -tunneille.

Myynnissä 14.11. klo 12 alkaen 23.11.2018 klo 24 saakka tai siihen asti kun paikkoja riittää! Maksu paikanpäällä käteisellä tai laskulla, käytettävissä myös Mash-lasku, jonka voit muuttaa osamaksuksi. Tarvitset myös siruavaimen hinta 20eur.


CrossFit Jyväskylän Suurin pudottaja -kisa alkaa perjantaina 11.1.2019 ja päättyy torstaina 20.6.2019. Osallistumalla saat ryhmän tuen ja CrossFit Jyväskylän osaavan henkilökunnan ohjaamaan sinut kohti tavoitetta.

Suurin pudottaja –kilpailuun osallistuville olemme neuvotelleet terveyden ja hyvinvoinnin seurantaa edistäviä tarjouksia. Tarkoituksena on edistää sinun hyvinvointiasi kokonaisvaltaisesti.

Kilpailun aikana sinulle ehtii muodostua tavat, joilla saat jatkettua itsenäisestikin painonpudotusta ja säilytettyä saavutetun tavoitepainon. Ei siis nopeaan painonpudotukseen tähtäävää nälkäkuuria, vaan opetellaan tavat, joilla saavutat pysyviä tuloksia.

Ostaessasi lisäksi Bootcamp 6KK / 12KK määräaikaisen kurssiasiakkuuden, saat käyttöösi CrossFit Jyväskylän Bootcamp -kurssin mukaiset treenit kisan alusta lähtien. Bootcamp -tunneilla kehitetään peruskestävyyttä ja kurssin treenit ovat mitä parhain apu rasvanpolttoon ja kunnon kohottamiseen.

Painotavoitteen saavuttamiseksi saat neuvontaa, yhteisiä tapaamisia ja treenejä, ohjeistusta ravitsemukseen ja vinkkejä kuinka saat päivittäistä aktiivisuuttasi kasvatettua. Seuraamme kehitystä kehonkoostumusmittauksilla alussa, puolivälissä ja lopussa, lisäksi seurataan säännöllisesti painon kehitystä.

Lisämotivaation tarjoamiseksi saat osallistumismaksusta 200€ takaisin, jos pääset tavoitteeseesi. Mikäli tämän lisäksi pudotat ryhmässä grammoina rasvaa eniten tai lisäät lihaksia niin voitat lisäksi 500euron palkintopotin.


Sopimus on voimassa Suurin pudottaja -kisan ajan, +6KK/12KK Bootcamp kurssiasiakkuuksissa kisan alusta 6KK/12KK eteenpäin ilman lomia, taukoja tai peruutuksia.

Black Friday Suurin pudottaja -kisan +6KK/12KK määräaikaiseen Bootcamp -kurssiasiakkuuteen sisältyy sopimuksen ajan OPEN GYM omatoiminen vapaaharjoittelu joka päivä aamu 05 – yö 01 välisenä aikana.

Tilaus on sitova eikä sitä voi purkaa. Tilatessasi tuotteen sitoudut maksamaan tuotteen, eikä siinä ole palautus vaihto tai hyvitysoikeutta. Tarjoukseen ei voi yhdistää muita kampanjoita, alennuksia tai etuja.

Asiakas maksaa koko harjoitusmaksun etukäteen ennen harjoittelun aloittamista. Sopimukseen ei sisälly mahdollisuutta pitää harjoittelutaukoa.

Sopimusta ei ole mahdollista irtisanoa, eikä siitä voi saada rahoja takaisin, eikä sitä voi siirtää toiselle henkilölle missään tilanteessa. Sopimuksen aikana asiakas sitoutuu noudattamaan CrossFit Jyväskylän sääntöjä ja vastuuvapaussopimusta. Sopimus astuu voimaan ostaessasi tuotteen.


Black Friday tuotteiden laskun eräpäivä 11.12.2018. Mash-lasku ja -osamaksu: Voit maksaa Mash-laskulla, ostaessasi vähintään 10 eurolla. Saat ostoksista aina 14 päivän korottoman Mash-laskun, jonka voit halutessasi muuttaa joustavaksi osamaksuksi.Ostamiseen tarvitset vain henkilötunnuksen. Tarkastamme henkilöllisyyden tehdessäsi Mash -ostoksia. Toistaiseksi Mash -maksaminen onnistuu vain toimistossamme Sorastajantiellä. Mikäli haluat maksaa kurssin Mash -maksutavalla, voit tilata kurssin verkosta tai paikanpäältä ja maksaa sen toimistollamme. Lue lisää: Mash-lasku

Liikunta-/virikesetelit: Voit maksaa liikunta- ja virikeseteleillä. Toimi näin: Kun ostat haluamasi asiakkuuden verkkokaupasta, kirjoita liikunta- /virikeseteleiden summa ‘Huomautus’ laatikkoon (viimeinen sivu ennen kuin ostat asiakkuuden). Laske laskun ja liikunta- / virikeseteleiden erotus ja maksa jäänyt loppusumma laskusta normaalisti pankkisiirtona. Huom! Älä lähetä laskun mukana rahaa. Mikäli haluat maksaa useamman kuukauden liikuntaseteleillä eteenpäin, laita siitä maininta laskun liitteeksi, niin hyvitämme sinulle vastaavasti harjoitteluaikaa eteenpäin. Laita sitten kirjekuoressa liikunta- / virikesetelit sekä laskun kopio CrossFit Jyväskylän eteisessä sijaitsevaan postilaatikkoon.