© Mikko Palosaari

CrossFit Jyväskylä Areenan 2. JAKSO SYKSY 2016 (ajalla 24.10. – 18.12.). EAZY nyt myynnissä, varaa paikkasi tästä!

CrossFit EAZY -kurssi on tarkoitettu ihan vasta-alkajille. Kurssilla on yksi treenikerta viikossa tiistaisin joko aamulla klo 7.30 tai illalla klo 17.15. Kursilla treenit räätälöidään ryhmän mukaan. Tärkeintä EAZY -kurssilla on liikunnan ilo, mutta ei tarvitse pelätä ettei tulisi hiki.

EAZY -kurssi sopii kunnonkohottajalle ennen ONRAMP -kurssin aloittamista. Kurssin pääpaino on liikkuvuuden lisäämisessä sekä tekniikan ja yleiskunnon parantamisessa.

EAZY -kurssin jälkeen voit jatkaa harjoittelua ONRAMP -peruskurssilla tai ostamalla haluamasi asiakkuuden, joita ovat 1kk, toistaiseksi voimassaoleva, 12kk tai 24kk -asiakkuus. Aloittaaksesi säännöllisen CrossFit-harjoittelun sinun on käytävä ONRAMP -peruskurssi tai osoitettava omaavasi tarpeellinen CrossFit osaaminen erillisellä katselmointitunnilla.

EAZY-kurssi kestää n. 8 viikkoa. Kurssin omat harjoitukset pidetään kerran viikossa (voit valita osallistutko tiistai aamun tai illan treeneihin), kurssille tulee osallistua ensimmäiseltä viikolta lähtien. Yksi harjoituskerta kestää yhden tunnin. Kurssin jälkeen sinun kannattaa jatkaa harjoittelua ONRAMP kurssilla. Olisi hyvä, että olet mahdollisimman monella EAZY-tunnilla paikalla, mutta ei haittaa vaikka muutama harjoituskerta jää väliin. Asioita kerrataan perusteellisesti useaan otteeseen ja voit tulla korvaamaan Open Gymille tai toiselle kurssille välistä jääneen WOD:in. Kurssin aikana voit vapaasti käydä myös GYMNASTICS, TEKNIIKKA, KUNTONYRKKEILY ja KEHONHUOLTO -tunneillamme. Lukujärjestyksestä näet kaikki tunnit, jolle saat osallistua kurssin aikana!

Tilaamasi treenikurssin lisäksi tarvitset siruavaimen, siihen voit ladata kurssin jälkeen jatkoa. Hox! Voit aloittaa treenit kätevästi syyslomakortilla, saat silloin siruavaimen kaupanpäälle. Lisäksi arkisin Maanantai-torstai -iltoina voit tuoda lapsesi treenin ajaksi lastenmaailmaan leikkimään. Lastenmaailmasta voit lukea lisää täältä.

Kaikkiin kursseihin sisältyy kurssin ajaksi mahdollisuus käydä tekemässä omatoimista treeniä siruavaimella joka päivä klo 05 – 23.

Kaikkiin kursseihin kuuluu myös henkilökohtainen SKILLS – ohjaus, jolloin tehdään ilmainen VOIMA- ohjelma / harjoitus suunnitelma oman valmentajan kanssa. CrossFit Jyväskylä areenalla on saatavilla 4 tasoinen Test your level kuntotestaus, joka auttaa sinua asettamaan itsellesi sopia treenitavoitteita! Level 1 suoritus on ilmainen!

JAKSO 2 Syksy 2016 CrossFit Jyväskylä EAZYKURSSI ja KEHONPAINOTREENIT