CFJKL

Jakso 2 alkaa 24.10.2016. EXTENDED -jatkokurssi on nyt myynnissä. Varaa paikkasi tästä!

ONRAMP Extended -kurssi on CrossFitin jatkokurssi, joka on suunnattu jo ONRAMP -kurssin suorittaneille. ONRAMP Extended -jatkokurssi on ”pehmeä lasku” peruskurssin jälkeen ennen WOD-tunneille siirtymistä. Kurssilla kerrataan peruskurssilla opeteltuja tekniikoita ja taitoja. Kurssin jälkeen voit jatkaa harjoittelua ostamalla haluamasi asiakkuuden, joita ovat 1 kk, toistaiseksi voimassaoleva, 12 kk tai 24 kk -asiakkuus.

ONRAMP Extended- jatkokurssi kestää yhden jakson verran. Harjoitukset pidetään kaksi kertaa viikossa. Yksi harjoituskerta kestää yhden tunnin. Olisi hyvä, että olet mahdollisimman monella tunnilla paikalla, mutta ei haittaa vaikka muutama harjoituskerta jää väliin. Asioita kerrataan perusteellisesti useaan otteeseen ja voit tulla korvaamaan Open Gymille tai toiselle kurssille tekemään välistä jääneen WOD:in.

Kurssin aikana voit vapaasti käydä myös tekniikka ja liikkuvuus -tunneillamme. Lukujärjestyksestä näet kaikki tunnit, jolle saat osallistua kurssin aikana.

Kaikkiin kursseihin sisältyy kurssin ajaksi mahdollisuus käydä tekemässä omatoimista treeniä siruavaimella joka päivä klo 05 – 23.

Kaikkiin kursseihin kuuluu myös henkilökohtainen SKILLS – ohjaus, jolloin tehdään ilmainen VOIMA- ohjelma / harjoitus suunnitelma oman valmentajan kanssa. CrossFit Jyväskylä areenalla on saatavilla 4 tasoinen Test your level kuntotestaus, joka auttaa sinua asettamaan itsellesi sopia treenitavoitteita! Level 1 suoritus on ilmainen!

Maanantai-torstai -iltoina voit tuoda lapsesi treenin ajaksi lastenmaailmaan leikkimään. Lastenmaailmasta voit lukea lisää täältä.

JAKSO 2 Syksy 2016 CrossFit Jyväskylä Areena