Maailman suurimman urheilukilpailun karsinnat ovat taas täällä:

CrossFit Games Open!

Friday Night Lights tapahtumassa suoritetaan Open lajeja! 2018 CrossFit Jyväskylän miehet ja naiset kisaavat toisiaan vastaan.

Tapahtumaperjantait:

16.2 FNL 18.0 extra CrossFit Jyväskylä Areenalla Kankaalla

23.2 FNL CrossFit Games Open 18.1 Kankaalla

2.3 FNL CrossFit Games Open 18.2 Kankaalla

9.3 FNL CrossFit Games Open 18.3 Sorastajantiellä

16.3 FNL CrossFit Games Open 18.4 Sorastajantiellä

23.3 FNL CrossFit Games Open 18.5 Sorastajantiellä

Perjantaisin Openin ajan WOD-tunneilla suoritetaan kunkin viikon CrossFit Games Open laji. CrossFit Jyväskylän Friday Night Lights -päätapahtuma on perjantaisin klo 18!

16.2, 23.2. ja 2.3. Kankaalla Open -lajit suoritetaan WOD -tunneilla klo 9.30, 15.00,16.00, 17.00 ja illan päätapahtumassa klo 18.

9.3, 16.3. ja 23.3. Sorastajantiellä Open -lajit suoritetaan WOD -tunneilla myöhemmin ilmoitettavan aikataulun mukaisesti.

Osallistuaksesi CrossFit Jyväskylän sisäiseen kisailuun riittää että ilmoittaudut mukaan CrossFit Jyväskylä Areenan seinällä olevalle listalle. CrossFit Jyväskylän sisäiseen kisailuun osallistuminen ei siis maksa mitään ja ilmoittautumiseksi riittää nimi Kankaan Onramp-taululla olevalle listalle!

Osallistuaksesi virallisesti CrossFit Games Openiin ja päästäksesi seuraamaan maailmanlaajuisilta tuloslistoilta sijoitustasi, tulee sinun rekisteröityä CrossFit Games Open kilpailijaksi.

CrossFit Games Open osallistumismaksu 20usd suoritetaan rekisteröitymällä osoitteessa games.crossfit.com

Valitse sieltä

affiliate: CrossFit Jyvaskyla

team: CrossFit Jyväskylä

Lajit julkaistaan torstain ja perjantain välisenä yönä klo 03 ja aikaa lajin suorittamiseen on maanantai-iltaan saakka. Virallisesti Openeihin osallistuvan pisteiden pitää olla ehdottomasti merkittynä maanantain ja tiistain välisenä yönä klo 03. 18.0 extralajissa suoritusaikaa on torstaihin klo 20 saakka, jolloin tulokset pitää olla toimitettuna valmentajillemme.

Vuonna 2018 CrossFit Jyväskylän miehet ja naiset kisaavat toisiaan vastaan. Lisää nimesi listalle Areenan seinällä, niin olet mukana CrossFit Jyväskylän sisäisessä kilpailussa. Sisäiseen kilpailuun osallistuminen ei velvoita mihinkään, mutta suositeltavaa on suorittaa mahdollisimman moni Open-laji.

Seuraa Facebookin tapahtumasivua, niin pysyt kärryillä kilpailun etenemisestä!

Perjantain päätapahtumaan klo 18.00 on kaikki tiimit, tiimien kannattajat, kaverit ja muut kiinnostuneet tervetulleita!