CrossFit Jyväskylän Black Friday punnerruskisa

CrossFit Jyväskylän Black Friday punnerruskisassa kerätään mahdollisimman paljon etunojapunnerruksia lauantaihin 24.11. klo 14 saakka. Punnerruksia tehdään minuutin ajan maksimimäärä, tyyli on vapaa. Kommentoi videoon Facebookissa tai Instragramissa tai CrossFit Jyväskylän seinällä olevalle listalle montako punnerrusta sait tehtyä ja arvauksesi kuinka monta punnerrusta kisan aikana on tehty.

Osallistua voit niin usein kuin vain haluat. Vastauksessa tulee olla aina oma punnerrusmäärä sekä arvaus punnerrusten kokonaismäärästä. Esim Maija Meikäläinen kommentoi 15 / 1000.

Tehtyjen punnerrusten kokonaismäärän lähimmäksi arvannut voittaa CrossFit Jyväskylän jaksojen 3 ja 4 treenit, arvo 376€ (jakso 3 alkaa 7.1.2019.).

Lisäksi: eniten minuutissa ilman taukoa punnertanut voittaa itselleen CrossFit Jyväskylän Golden Ticketin, jonka arvo on 88€. Minuuttikisassa on naisilla ja miehillä omat sarjansa. Katso esimerkkisuoritukset videolta. Mikäli haluat osallistua minuuttikisaan, pitää suorituksen olla valmentajan hyväksymä tai videoitu. Postaa tuloksesi Facebookkiin tai Instagramiin #crossfitjkl . Minuuttikisassa punnerrukset täytyy tehdä kädet levypainon päällä ja miehillä polvet ilmassa. Ns. matopunnerrukset ovat myös kiellettyjä, eli vartalon pitää säilyä tiukkana, eivätkä reidet tai vatsa saa koskettaa maahan suorituksen aikana. Rintakehän tulee koskettaa levyä punnerruksen alaosassa ja käsien tulee ojentua kokonaan yläasennossa.