SONY DSCJakso 3 alkaa 9.1.2017. Peruskurssi ONRAMP on nyt myynnissä. Varaa paikkasi tästä!
Valittavanasi on kurssi MA & TO klo 18.15 tai TI & PE klo 17.15.

ONRAMP-peruskurssilta saat hyvän pohjan CrossFit-harjoittelun aloittamiseen ja tehoa liikuntaharrastukseesi. 12 kerran kurssilla opit turvalliset ja teknisesti oikeanlaiset suoritus-, ja nostotekniikat yleisimmistä kehonpainolla, levytangolla ja muilla CrossFitille ominaisilla välineillä suoritettavista harjoitteista. Kurssin pääpaino on tekniikkaharjoittelussa ja kunnon parantamisessa.

Harjoittelun aloittaminen WOD -tunneilla CrossFit Jyväskylässä edellyttää, että olet suorittanut ONRAMP-peruskurssin tai osoitettava omaavasi tarpeellinen CrossFit -osaaminen erillisellä katselmointitunnilla. ONRAMP -kurssin jälkeen voit jatkaa harjoittelua EXTENDED -jatkokurssilla tai ostamalla haluamasi asiakkuuden, joita ovat 1 kk, toistaiseksi voimassaoleva, 12kk tai 24kk -asiakkuus. Näin varmistumme, että sinulla on hallinnassasi tarvittavat tiedot ja taidot itsenäistä CrossFit-harjoittelua varten. Kaikki kurssimme sisältävät vähintään 12 harjoittelukertaa, aina yhden jakson kerrallaan. Jos olet epävarma mikä kurssi sinulle sopisi parhaiten, autamme mielellämme valitsemaan sinulle sopivan ryhmän.

Tilaamasi treenikurssin lisäksi tarvitset siruavaimen, johon voit ladata kurssin jälkeen jatkoa.

Kaikkiin kursseihin sisältyy kurssin ajaksi mahdollisuus käydä tekemässä omatoimista treeniä siruavaimella joka päivä klo 05 – 23.

Kaikkiin kursseihin kuuluu myös henkilökohtainen SKILLS – ohjaus, jolloin tehdään ilmainen VOIMA- ohjelma / harjoitus suunnitelma oman valmentajan kanssa. CrossFit Jyväskylä areenalla on saatavilla 4 tasoinen Test your level kuntotestaus, joka auttaa sinua asettamaan itsellesi sopia treenitavoitteita! Level 1 suoritus on ilmainen!

Ilmoittaudu seuraavalla jaksolla alkavalle OnRampille tästä.

Kurssille osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta CrossFit -harjoittelusta, eikä kurssille osallistuminen edellytä CrossFit Jyväskylän kanta-asiakkuutta. Kurssin aikana voit osallistua joustavasti kaikille lukujärjestykseen merkityille BOOTCAMP, MUSCLE&POWER, TEKNIIKKA, GYMNASTIC SKILLS ja KEHONHUOLTO -tunneille! Alkeis- ja peruskurssille et voi tulla kesken jakson. Varaa oma ryhmäsi kotisivujen kautta.

Areenan kulunvalvonta

Tunneille ei tarvitse ennakkoon varata paikkaa. Tullessasi areenalle kirjaudu siruavaimellasi tunnille ja anna kulkurijärjestelmän tulostama kuitti valmentajalle ennen tunnin alkua. Saat siruavaimesi ensimmäisissä harjoituksissa maksukuittia vastaan, lasku tilauksestasi tulee sähköpostiisi.

Voit ladata itsellesi lukujärjestyksen PDF-muodossa.

Jakso 3 PERUS- ja JATKOKURSSIT 2017 CrossFit Jyväskylä Areena