ONRAMP viranomaisille -kurssi on suunnattu poliiseille (kaikille osastoille), palo- ja pelastus (myös ensiapu, ensihoito sekä sairaaloiden hoitohenkilökunnalle), sekä armeijan kantahenkilökunnalle.

Jakso 1 (syksy) alkaa 22.8. ja loppuu 16.10.
ONRAMP-kurssi kestää yhden jakson ajan. Kurssin omat harjoitukset pidetään kahdesti viikossa, kurssille tulee osallistua ensimmäiseltä viikolta lähtien. Yksi harjoituskerta kestää yhden tunnin. Olisi hyvä, että olet mahdollisimman monella ONRAMP-tunnilla paikalla, mutta ei haittaa vaikka muutama harjoituskerta jää väliin. Asioita kerrataan perusteellisesti useaan otteeseen ja voit tulla korvaamaan Open Gymille tai toiselle kurssille välistä jääneen WOD:in. Kurssin aikana voit vapaasti käydä myös tekniikka ja liikkuvuus tunneillamme. Lukujärjestyksestä näet kaikki tunnit, jolle saat osallistua kurssin aikana. Periaatteena tunneissa on seuraava: alkuviikon tunneilla ma ja ti tehdään viikon ensimmäinen harjoitus ja ke-to tehdään viikon toinen harjoitus. Voit siis osallistua myös jonkun muun kurssin mukana tapahtuvalle harjoituskerralle. Sen lisäksi suosittelemme kurssin aikana painonnosto tekniikkatunteja sekä gymnastic skills kehonpainoharjoituksia.

ONRAMP-kurssi on CrossFitin peruskurssi. Aloittaaksesi säännöllisen CrossFit-harjoittelun sinun on käytävä ONRAMP-peruskurssi tai osoitettava omaavasi tarpeellinen CrossFit osaaminen erillisellä katselmointitunnilla. ONRAMP-kurssin jälkeen voit jatkaa harjoittelua EXTENDED-jatkokurssilla tai ostamalla haluamasi asiakkuuden, joita ovat 1 kk-, toistaiseksi voimassaoleva-, 12kk- tai 24 kk-asiakkuus.

TÄRKEÄÄ! CrossFit Jyväskylä areenalla on siruavaimen käyttö pakollista. Siruavainta tulee käyttää joka kerta harjoittelemaan tultaessa. Järjestelmä tulostaa tullessa harjoittelijalle kuitin joka annetaan valmentajalle. Ilman kuittia ei harjoittelijalla ole harjoitusoikeutta. Siruavain on henkilökohtainen, väärinkäytöksestä joutuu siruavaimen omistaja vastuuseen. Tilaa siruavain täältä. Saat sen ensimmäisissä harjoituksissa maksukuittia vastaan.

Kurssilaisille tehdään kurssin aikana ilmainen henkilökohtainen SKILLS- kartoitus, sekä VOIMA – ohjelma. Ohjelmaa voi käydä tekemässä OPEN GYMillä ominpäin klo 05-23 välisenä aikana.

Voit valita lukujärjestyksestä minkätahansa SINISEN tunnin (ONRAMP ryhmän), jonka kanssa harjoittelet! ONRAMP viranomaisille on siis aivan sama, kuin perus ONRAMP, mutta olemme hinnoitelleet kurssin edulliseksi. Kurssin aikana voit käydä vapaasti myös TEKNIIKKA, GYMNASTICS ja KEHONHUOLTO tunneilla. Näille tunneille osallistuminen on erittäin suositeltavaa.

TERVETULOA MUKAAN CROSSFITIN JÄNNITTÄVÄÄN MAAILMAAN!

JAKSO 1 Syksy 2016 CrossFit Jyväskylä Areena ONRAMPIT