ONRAMP LADY -kurssi on CrossFitin peruskurssi, joka on suunnattu vain naisille. Peruskurssilta saat hyvän pohjan CrossFit-harjoittelun aloittamiseen ja tehoa liikuntaharrastukseesi. 12 kerran kurssilla opit turvalliset ja teknisesti oikeanlaiset suoritus-, ja nostotekniikat yleisimmistä kehonpainolla, levytangolla ja muilla CrossFitille ominaisilla välineillä suoritettavista harjoitteista. Kurssin pääpaino on tekniikkaharjoittelussa ja kunnon parantamisessa.

ONRAMP-kurssi on CrossFitin peruskurssi. Aloittaaksesi säännöllisen CrossFit-harjoittelun sinun on käytävä ONRAMP-peruskurssi tai osoitettava omaavasi tarpeellinen CrossFit osaaminen erillisellä katselmointitunnilla. ONRAMP-kurssin jälkeen voit jatkaa harjoittelua EXTENDED-jatkokurssilla tai ostamalla haluamasi asiakkuuden, joita ovat 1 kk-, toistaiseksi voimassaoleva-, 12kk- tai 24 kk-asiakkuus.

Jakso 1 (syksy) alkaa 22.8. ja loppuu 16.10.
ONRAMP-kurssi kestää n. 8 viikkoa. Kurssin omat harjoitukset pidetään kahdesti viikossa, kurssille tulee osallistua ensimmäiseltä viikolta lähtien. Yksi harjoituskerta kestää yhden tunnin. Olisi hyvä, että olet mahdollisimman monella ONRAMP-tunnilla paikalla, mutta ei haittaa vaikka muutama harjoituskerta jää väliin. Asioita kerrataan perusteellisesti useaan otteeseen ja voit tulla korvaamaan Open Gymille tai toiselle kurssille välistä jääneen WOD:in. Kurssin aikana voit vapaasti käydä myös tekniikka ja liikkuvuus tunneillamme. Lukujärjestyksestä näet kaikki tunnit, jolle saat osallistua kurssin aikana.

Sinun tulee käydä tekemässä day 1 lukujärjestyksen mukaisesti 22.8.-28.8. välisenä aikana. Tällä viikolla kaikkien kurssien molemmat treenit ovat siis sama päivä 1.

Sitten viikolla 2 alkaen voit valita itsellesi ryhmän joka harjoittelee kahdesti viikossa. Harjoittelet pääasiassa oman ryhmäsi kanssa, mutta voit myös vapaasti käydä jonkun toisen ryhmän tunnilla korvaamassa harjoituksen. Kurssin aikana tullaan tekniikoita ja harjoituksia kertaamaan useaan otteeseen, ei siis haittaa vaikka kävisit kurssin aikana reissussa.

Kurssin aikana voit käydä vapaasti myös TEKNIIKKA, GYMNASTICS ja KEHONHUOLTO tunneilla. Näille tunneille osallistuminen on erittäin suositeltavaa.

TÄRKEÄÄ! CrossFit Jyväskylä areenalla on siruavaimen käyttö pakollista. Siruavainta tulee käyttää joka kerta harjoittelemaan tultaessa. Järjestelmä tulostaa tullessa harjoittelijalle kuitin joka annetaan valmentajalle. Ilman kuittia ei harjoittelijalla ole harjoitusoikeutta. Siruavain on henkilökohtainen, väärinkäytöksestä joutuu siruavaimen omistaja vastuuseen. Tilaa siruavain täältä. Saat sen ensimmäisissä harjoituksissa maksukuittia vastaan.

Kurssilaisille tehdään kurssin aikana ilmainen henkilökohtainen SKILLS- kartoitus, sekä VOIMA – ohjelma. Ohjelmaa voi käydä tekemässä OPEN GYMillä ominpäin klo 05-23 välisenä aikana.

TERVETULOA MUKAAN CROSSFITIN JÄNNITTÄVÄÄN MAAILMAAN!

JAKSO 1 Syksy 2016 CrossFit Jyväskylä Areena ONRAMPIT