My Power Fix tarjoaa CrossFit-harrastajan polvi -workshopin

CrossFit Jyväskylässä lauantaina 13.1.2017 klo 10

Rajoittaako polviongelmat harjoitteluasi? ohjautuuko polvi kyykyissä sisään vaikka et haluaisin niin tapahtuvan? Polven toimintaan mm. kyykyissä ja hypyissä vaikuttaa oleellisesti urheilijan nilkan, lonkan ja lantion toiminta. Missä on sinun “heikko lenkkisi” ?

CrossFit-harrastajan polvi -workshop pureutuu lantion ja koko alaraajan toimintaan. Me kerromme mistä eri alaraajan ongelmat johtuvat ja kuinka niihin voidaan vaikuttaa. Liian usein menetämme mahdollisuuden käyttää kehoamme haluamallamme tavalla ja siihen on tärkeä puuttua ennen kuin ongelma estää urheilemisen. Workshop antaa sinulle konkreettiset eväät kuinka vammojen hoidolla ja ennaltaehkäisyllä voidaan lisätä sinun suorituskykyäsi.

Kurssin yhteydessä sinun oman mahdollisuus hankkia aiheeseen liittyvä verkkovalmennus, jonka avulla saat usean viikon kestävän ohjelman lantion ja alavartalon tyypillisimpien ongelmien korjaamiseen.

Workshopin kouluttajina toimivat Movement spesialist, fysioterapeutti, CrossFit kisaaja- ja valmentaja Asta Vilenius sekä Movement spesialist, CrossFit harrastaja ja fysioterapeutti Tero Heikkilä.

Kurssilla käydään läpi:

1. Alaraajan anatomia ( lyhyt esittely alaraajojen anatomiasta,

toiminnasta ja johdatus aiheeseen)

2. Mistä polviongelmat johtuvat ja kuinka niihin voi itse vaikuttaa

3. Polvea ympäröivien nivelten liikkuvuuden ja liikehallinnan  tutkiminen ja harjoittaminen

4. Paremmaksi urheilijaksi/liikkujaksi polvea tukevilla harjoitteilla

Sitovat ilmoittautumiset 8.1. mennessä sähköpostitse asiakaspalvelu@crossfitjyvaskyla.fi. Workshop toteutuu mikäli osallistujia vähintään 20 ja mukaan mahtuu 50 henkilöä.

Hinta:

CrossFit Jyväskylä asiakkaat 29€

Muut 39€

Maksu tapahtuu käteisellä workshopin yhteydessä tai ennakkoon laskulla

Käy zekkaamassa lisää @mypowerfixx kouluttajien muista palveluista.