CrossFit Jyväskylän uusi Eazy -ohjelmoinnin runko on julkaistu!

Olemme uudistaneet Eazy -tuntien ohjelmoinnin. Bootcamp ja Muscle & Power -tuntien tapaan jatkossa myös Eazy -tunneille on nyt ohjelmointi, jonka perusteella treenejä voi ennakoida ja suunnitella.

CrossFit Jyväskylän asiakkaana saat viikkokirjeessämme tietoa tulevan viikon treeneistä. Mikäli haluat mukaan postituslistalle, laita viestiä asiakaspalveluun [email protected]

Eazy -treenit sopivat kaikille, joilla on pidempi tauko liikunnasta, kokevat peruskuntonsa heikoksi tai kuntoon vaikuttaa jokin perussairaus. Ostettuasi treenit Eazy -tunneille, voit käydä lisäksi Bootcamp ja kehonhuolto/mobility -tunneilla sekä käytössäsi on Open Gym -omatoimitreenit joka päivä klo 05-01.

Treenimme jaksottuvat vuoden aikana kuuteen noin kahdeksan viikkoa kestävään treenijaksoon. Jakso 5/2022 alkaa 2.5.2022. Tutustu jakson 5/2022 lukujärjestykseen osoitteessa: https://crossfitjyvaskyla.fi/news/lukujarjestys-jakso-5-2022-2-5-23-6-2022

Tule innostavaan treenijoukkoomme ja löydä liikunnan ilo. 

Tunneilla on aina mukana valmentaja, joka ohjeistaa liikkeiden oikean suoritustavan ja päivän treenit. Ryhmähenki kannustaa tulemaan mukaan kerta toisensa jälkeen ja vaihtelevat treenit ylläpitävät motivaatiota.