FRIDAY NIGHT LIGHTS 2019

Friday Night Lights, joka pohjautuu CrossFit Openiin, kestää kuusi viikkoa ja se alkaa lajilla 19.0 15.2.2019. FNL kisataan CrossFit Jyväskylän sisäisenä parikilpailuna ja kilpailussa suoritetaan Open 2019 lajeja Rx ja Scaled -luokissa. Kilpailuun osallistuminen maksaa 25€/henkilö. Osallistujat saavat itselleen CrossFit Jyväskylä Open -kisapaidan.

Perjantaisin Openin ajan WOD-tunneilla suoritetaan kunkin viikon CrossFit Games Open laji. CrossFit Jyväskylän Friday Night Lights -päätapahtuma on perjantaisin klo 18!

FNL tapahtumat:

laji 19.0 15.2. klo 18
laji 19.1 22.2. klo 18
laji 19.2. 1.3. klo 18
laji 19.3 8.3. klo 18
laji 19.4 15.3. klo 18
laji 19.5 22.3. klo 19

Kisailun ajan kaikki Friday Night Lightsiin osallistuvat saavat osallistua perjantaisin klo 18 WOD-tunnille, vaikka ei olisi osallistumisoikeutta WOD-tunneille. Lajin voi suorittaa myös omalla ajalla lajille määrätyn ajan puitteissa.

Ilmoittaudu mukaan lisäämällä nimesi ja parisi listaan Bootcamp. Mikäli sinulla ei ole tiedossa paria, voit lisätä listaan nimesi ja seuraava, jolla ei ole paria, voi ilmoittautua pariksesi. Parit voivat olla mies/mies, nainen/nainen tai mies/nainen.

Osallistuaksesi CrossFit Jyväskylän sisäiseen kisailuun riittää että ilmoittaudut mukaan CrossFit Jyväskylän Bootcamp -taulun luona olevalle listalle, niin olet mukana CrossFit Jyväskylän sisäisessä kilpailussa. Osallistuminen maksaa 25€/henkilö. Sisäiseen kilpailuun osallistuminen ei velvoita mihinkään, mutta suositeltavaa on suorittaa mahdollisimman moni Open-laji. Pisteytyksessä ei huomioida pelkästään lajien parhaita tuloksia, vaan pisteitä saa jo lajin suorittamisesta sekä muita extrapisteitä tavoiteltavissa. Skaalatussa sarjassa ei ole kynnystä osallistumiseen, vaan kaikki voivat olla mukana ja tehdä treenin oman tasonsa mukaisesti.

Osallistuaksesi virallisesti CrossFit Games Openiin ja päästäksesi seuraamaan maailmanlaajuisilta tuloslistoilta sijoitustasi, tulee sinun rekisteröityä CrossFit Games Open kilpailijaksi osoitteessa https://games.crossfit.com/.

Valitse:

affiliate: CrossFit Jyvaskyla

team: CrossFit Jyväskylä

Lajit julkaistaan torstain ja perjantain välisenä yönä ja aikaa lajin suorittamiseen on maanantai-iltaan saakka. Virallisesti Openeihin osallistuvan pisteiden pitää olla ehdottomasti merkittynä maanantain ja tiistain välisenä yönä klo 03. 19.0 extralajissa suoritusaikaa on torstaihin 21.2. klo 21 saakka, jolloin tulokset pitää olla toimitettuna valmentajillemme.

Perjantain päätapahtumaan klo 18.00 on kaikki tiimit, tiimien kannattajat, kaverit ja muut kiinnostuneet tervetulleita!