Torstaina 15.6. klo 9.00 – 19.00 CrossFit Jyväskylä areenalla on paikalla Easyway Finland Oy:n Ossi Nikula suorittamassa Inbody-770 kehonkoostumusmittauksia 25€ hinnalla. Mittaustapahtuma on kaikille avoin. Mittaustuloksia käydään halutessa lävitse Easywayn edustajan kanssa.

Kehonkoostumusmittauksesta hyödyt, oli sitten tavoitteenasi vähentää kehon rasvamassaa tai kasvattaa lihasta. Mittaustuloksista näet onko kehityksesi ollut tasapainoista ja mitä kannattaisi treenata enemmän. Käydessäsi säännöllisesti mittauksissa pystyt seuraamaan kehitystäsi. 

Kehonkoostumuksen seuraaminen tukee tavoitteidesi saavuttamista. Alueita, joissa kehonkoostumusmittauksia hyödynnetään, ovat mm. painonhallinta, ravitsemus, terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen, lihaskuntoharjoittelu, fitness ja kehonrakennus, voimaurheilu sekä eri lajien urheiluvalmennus.

Mittaus motivoi taistelemaan tavoitteiden saavuttamisesksi ja se kertoo kehosi tilan. Tuloksista näet mm. kehon rasvaprosentin, nestemäärän ja luumassan. InBody -mittausta voi käyttää ehkäistäessä sairauksia, kuten diabetesta ja sydänsairauksia. Mittaustulos kertoo sisäelinten ympärille kertyneen rasvan määrän, jolla on suora yhteys perinnöllisten sairauksien puhkeamiseen.

Lihastasapaino-osio kertoo rasvattoman massan viidessä osassa. Vertailemalla keskenään vasenta ja oikeaa puolta sekä ylä- ja alaraajoissa voidaan todeta mahdollisia puolieroja. Mittaustulosten avulla voidaan todeta suhteellinen lihastasapaino eri ruumiinosien ja ylä- ja alavartalon välillä.

Mittaustulokseen vaikuttavat rasittava liikunta sekä ruokailu ja juominen. Parhaiten pystyt seuraamaan kehitystäsi, mikäli käyt kehoanalyysissä lähes samankaltaisissa olosuhteissa. Ennen mittausta kovaa harjoitusta kanattaa välttää 24h ja ruokailua 2h ennen mittausta. Valitse päällesi kevyet vaatteet ja laitteistolle sinun tulee päästä astumaan paljain jaloin.

Easyway Finland Oy on vuodesta 2006 määrätietoisesti kehittänyt suomalaista terveys- ja liikuntakulttuuria. Laadukkaat kuntotestaus- ja hyvinvointipalvet ovat erittäin suosittuja yritysten keskuudessa. Kuluttajasegmentissä maan laajuisesti Easyway on kohdannut satoja tuhansia suomalaisia, innostaen ja informoiden.

InBody-770 on kaikkein uusin mittauslaitteisto. Voit alta katsoa esimerkin siitä millaisen tulosteen laitteisto luo.