CrossFit Jyväskylän isänpäivätreenit 10.11.2019

Tuo isä tai poika viettämään urheilullinen hetki isänpäivätreeneissä. Isänpäivätreeneihin ovat kaikki tervetulleita, vaikka yksinkin sukupuolesta riippumatta.

Isänpäivänä pääset CrossFit Jyväskylään kokeilemaan CrossFit-harjoittelua ilmaiseksi valmentajan opastuksella!

Isänpäivän treenitunnit sunnuntaina 10.11.2019

Klo 12.00 Bootcamp Endurance
Klo 13.00 Muscle ja Power core
Klo 14.00 Bootcamp Endurance
Klo 15.00 Muscle ja Power strongman
Klo 16.00 Painonnosto tekniikka
Klo 17.00 Kehonhuolto

Kaikki treenit kestävät tunnin, ellei muuta mainita.

Mikäli isänpäivälahja on vielä hankkimatta, voit muistaa isää CrossFit Jyväskylän lahjakortilla: https://crossfitjyvaskyla.fi/tuote/crossfit-jyvaskylan-lahjakortti/

BOOTCAMP ENDURANCE-tunneilla harjoitellaan peruskestävyys-, vauhtikestävyys-, sekä maksimikestävyysalueilla. Harjoituksissa ei käytetä raskaita painoja eikä vaikeimpia telinevoimisteluliikkeitä.

MUSCLE & POWER -tunneilla kasvatetaan voimaa ja lihasta. Kovat tulokset vaativat kovaa treeniä. Muscle&Power -tunnilla treenataan aina raskailla ja haastavilla painoilla.

KEHONHUOLTO -tunneilla keskitytään lihashuoltoon ja liikkuvuuden lisäämiseen. Tällä tunnilla lisätään nivelten ja lihasten liikelaajuuksia, huolletaan kehoa ja opitaan samalla anatomiaa ja kehon toimintaa. Tunnilla opetellaan myös harjoituksia omatoimiseen mobilisointiin.

PAINONNOSTO TEKNIIKKA-tunneilla harjoitellaan painonnoston tekniikoita. Harjoittelun perustan muodostavat tempaus sekä työntönosto eli rinnalleveto ja työntö. Tunti sopii sekä vasta-alkajille että jo pitkään harjoitelleille.

Paikalle kannattaa tulla ajoissa, jotta ehtii vaihtaa sisäurheiluvaatteet päälle.

Isäsi tai kaverisi voi käydä kaveriWODeilla tutustumassa kaksi kertaa ilmaiseksi. Seuraavista kerroista veloitamme 5 euroa/kerta tai harjoittelua voi jatkaa on ramp -kursseilla. Tunnille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Sorastajantie 1:n tilat sijaitsevat Seppälänkankaalla Tokmannia vastapäätä samalla piha-alueella. Tunneille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Saapumisohje CrossFit Jyväskylään https://youtu.be/yVAfRUdHlJ8