Isänpäivätreenit powered by Black Friday sunnuntaina 13.11.2022

Sunnuntaina vietämme isänpäivää CrossFit Jyväskylässä, joten tule viettämään energinen hetki treeneissä. Mukaan mahtuvat isät, pojat, isoisät sekä naiset juhlimaan isiä.

Treenit ovat kaikille avoimet ja veloituksettomat. Osallistuaksesi et tarvitse aikaisempaa kokemusta CrossFit -harjoittelusta. Riittää että saavut ajoissa paikalle ja sinulla on mukanasi juomapullo sekä sisäliikuntaan sopivat vaatteet ja kengät.

Isänpäivän tunnit:

11.00 Eazy
13.00 Muscle&Power Core
14.00 Bootcamp Endurance
15.00 Muscle&Power Hero

Isälle treeniaikaa!

Isälle aineeton lahja, joka on hänen hyvinvointinsa parhaaksi. Loppuvuoden Muscle&Power tai Eazy -tunnit vain 50€! 

Rajoitukseton määrä treenikertoja valinnan mukaisilla ohjatuilla tunneilla. Tarjous sisältää henkilökohtaisen siruavaimen (arvo 20€).

Isänpäivätarjous myynnissä verkkokaupassamme 20.11. asti osoitteessa: 
https://crossfitjyvaskyla.fi/tuote/isanpaivatarjous-2022

Tule mukaan Black Fridayhin!

CrossFit Jyväskylän Black Friday on 25.11. ja ennakkolistalla olemalla voit varmistaa paikkasi vuoden 2023 treeneihin talven kuumimpaan hintaan! Lue lisää Black Fridaystamme crossfitjyvaskyla.fi/blackfriday

Bootcamp Endurance -tunti on lajinomaista kestävyysharjoittelua.
Muscle&Power -tunneilla kasvatetaan voimaa ja lihasta. Kovat tulokset vaativat kovaa treeniä. Muscle&Power -tunnilla treenataan aina raskailla ja haastavilla painoilla.

Muistathan noudattaa hyvää hygieniaa tullessasi CrossFit Jyväskylän tiloihin. Saapuessa kädet desinfioidaan desinfiointiaineella. Yskiessä tai aivastaessa käytä kertakäyttöistä paperia, joka viedään heti roskakoriin. Mikäli ei ole paperia, yski tai aivasta kyynärtaipeeseesi. Treenivälineet pyyhitään desinfiointiaineella käytön päätteeksi. Eli kaikki mistä pidät treenin aikana kiinni pyyhitään käytön jälkeen.

Sorastajantie 1:n tilat sijaitsevat Seppälänkankaalla Tokmannia vastapäätä samalla piha-alueella. Kutsu ja tuo myös kaverisi mukanasi treenaamaan. Paikalle kannattaa tulla ajoissa, jotta ehtii vaihtaa sisäurheiluvaatteet päälle.

 

Saapumisohje CrossFit Jyväskylään https://youtu.be/yVAfRUdHlJ8