CrossFit Jyväskylän jakso 2/2021 lukujärjestys ajalle 25.10. – 19.12.2021

 

Kurssit ovat myynnissä verkkokaupassamme.

CrossFit Jyväskylän ohjatuille tunneille sekä Open Gym -omatoimitreeneihin varataan paikka Web-Kulkurista. Varauksen voi tehdä viikkoa ennen treenejä ja mikäli et pääse käyttämään varaustasi, on se peruttava viimeistään 2h ennen treenin alkua.

Lataa lukujärjestys PDF-muodossa.

Verkkokaupastamme löydät tuotteet!

CrossFit Treenaaja sisältää kaikki määräaikaiset asiakkuutemme, jotka sisältävät kaikki CrossFit Jyväskylän ohjatut tunnit sekä Open Gym -omatoimiharjoittelun. CrossFit Treenaaja -tuotteen ostamalla voit osallistua myös Kuntoilijan kurssit sekä Eazy -tuotteiden tunneille.

Kuntoilijan kurssit sisältää OnRamp -peruskurssin sekä CrossFit Jyväskylän erikoiskurssit (Bootcamp sekä Muscle & Power).

CrossFit EAZY on tarkoitettu sinulle, joka koet olevasi erittäin huonokuntoinen, sinulla voi olla jokin kuntoon vaikuttava perussairaus tai BMI yli 35.

Starttitunneille voit tulla milloin tahansa mukaan ja pääset heti alkuun treeneissä. Starttitunneille ei tarvitse ilmoittautua ennalta ja ensimmäinen tunti on veloitukseton.
Lähtötasotestissä (Test Your Level) suoritetaan valmentajan antamat 10 tehtävää. Mikäli saat 9 suorittettua hyväksytysti (Metcon on pakollinen), voit liittyä mukaan WOD -tunneille käymättä OnRamp -peruskurssia. Suosittelemme kuitenkin CrossFit -harjoittelun aloittamista peruskurssilla. Testissä saat selville vahvuutesi ja heikkoutesi.