KaveriWODit powered by Black Friday 18.-20.11.2022

KaveriWODit tarjoavat kaikille mahdollisuuden tulla ilmaiseksi kokeilemaan CrossFit -harjoittelua.

Treenit ovat kaikille avoimet ja veloituksettomat. Osallistuaksesi et tarvitse aikaisempaa kokemusta CrossFit -harjoittelusta. Riittää että saavut ajoissa paikalle ja sinulla on mukanasi juomapullo sekä sisäliikuntaan sopivat vaatteet ja kengät.

Kaikki treenit kestävät tunnin ellei muuta mainita.

Ilmoittaudu mukaan treeneihin. Voit samalla ilmoittautua Black Fridayn ennakkolistalle.

CrossFit Jyväskylän Black Friday on 25.11. ja ennakkolistalla olemalla voit varmistaa paikkasi vuoden 2023 treeneihin talven kuumimpaan hintaan! Lue lisää Black Fridaystamme crossfitjyvaskyla.fi/blackfriday

KaveriWOD -tunnit:

Perjantai 18.11.
10.30 Mobility 30min
11.00 Muscle&Power
16.00 Bootcamp
18.00 Muscle&Power
19.00 Eazy

Lauantai 19.11.
10.00 Bootcamp
12.00 Muscle&Power 90min

Sunnuntai 20.11.
11.00 Eazy
12.00 Bootcamp Endurance
13.00 Muscle&Power Core
14.00 Bootcamp Endurance
15.00 Muscle&Power
16.00 Kehonhuolto

Bootcamp on peruskestävyyden kasvattamiseen tähtäävä tunti.
Bootcamp Endurance -tunti on lajinomaista kestävyysharjoittelua.
Muscle&Power -tunneilla kasvatetaan voimaa ja lihasta. Kovat tulokset vaativat kovaa treeniä. Muscle&Power -tunnilla treenataan aina raskailla ja haastavilla painoilla.
Eazy on helppo aloitus liikuntaan pidemmän treenitauon jälkeen.
Mobility/Kehonhuolto -tunnilla lihaksia huolletaan venytyksin ja lihasten hallintaa harjoittaen. Varaudu tunnille rennoilla sisäliikuntavaatteilla.

Muistathan noudattaa hyvää hygieniaa tullessasi CrossFit Jyväskylän tiloihin. Saapuessa kädet desinfioidaan desinfiointiaineella. Yskiessä tai aivastaessa käytä kertakäyttöistä paperia, joka viedään heti roskakoriin. Mikäli ei ole paperia, yski tai aivasta kyynärtaipeeseesi. Treenivälineet pyyhitään desinfiointiaineella käytön päätteeksi. Eli kaikki mistä pidät treenin aikana kiinni pyyhitään käytön jälkeen.

Sorastajantie 1:n tilat sijaitsevat Seppälänkankaalla Tokmannia vastapäätä samalla piha-alueella. Kutsu ja tuo myös kaverisi mukanasi treenaamaan. Paikalle kannattaa tulla ajoissa, jotta ehtii vaihtaa sisäurheiluvaatteet päälle.

 

Saapumisohje CrossFit Jyväskylään https://youtu.be/yVAfRUdHlJ8