Onko sinulla käytössä työnantajasi myöntämä liikuntaetu?

Voit käyttää sen CrossFit Jyväskylän treeneihin!

Voit maksaa liikuntaeduilla vuoden 2020 treenejä etukäteen. Älä siis turhaan anna liikuntaedun mennä vanhaksi, vaan ota siitä hyöty itsellesi!

Liikuntaetu on työnantajan myöntämä etu hyvinvointisi tueksi. Meillä CrossFit Jyväskylässä saat helposti käytettyä edun monipuolisissa ja tehokkaissa treeneissämme.

Liikuntasetelit voit tuoda kuoressa kirjautumispöydän luona olevaan metalliseen postilaatikkoon. Kirjoita mukaan saate, jossa kerrot kuka maksaa ja mitä (esim. mikä kurssi tai minkä kuukausien maksuille setelit kohdistuvat ja minkä arvosta olet seteleitä laittanut mukaan).

Korteilla olevat liikuntaedut voit käyttää liikuntaetupalvelun omassa sovelluksessa tai verkkopalvelussa. Käytettyäsi liikuntaedun lähetä siitä maksuvahvistus tai kuvakaappaus CrossFit Jyväskylän sähköpostiin asiakaspalvelu@crossfitjyvaskyla.fi ja kerro mihin kurssiin tai mille kuukausille maksu kohdistuu.

Uutta tilausta tehdessäsi, kirjoitathan tilauksen lisätietoihin, että olet käyttämässä liikuntaetua maksamiseen ja paljonko liikuntaedulla maksat.

Älä anna turhaan saamiesi etujen vanhentua, vaan käytä ne hyvinvointiisi.