smartum

Meillä voi maksaa seuraavilla liikunta- ja kulttuuriseteleillä:

 

Maksaaksesi liikuntaseteleillä toimi seuraavasti:

LIIKUNTA- ja KULTTUURISETELIT VOIT PALAUTTAA SISÄÄNTULO-OVEN AREENAN SISÄPUOLELLA OLEVAAN POSTILAATIKKOON.

Ehdit vielä tuomaan vuoden 2016 liikuntasetelit perjantaina 30.12.2016!

Netissä tilauksen kommenttikenttään viesti: Maksu liikuntaseteleillä.
Voit tuoda liikuntasetelit maksua varten, vaikka laskua ei ehtisikään tulla, kunhan tilaus on tehty. Laita setelit kirjekuoreen ja kirjoita tiedot varauksesta/asiakkuudesta mitä olet seteleillä maksamassa ja minkä arvosta olet seteleitä jättänyt. Mahdollisissa laskutukseen liittyvissä kysymyksissä lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected]

CrossFit Jyväskylä Areenan ovet ovat siruavaimella avoinna joka päivä klo 05-23. Open Gym on Areenalla torstaina 29.12. klo 16.30 – 20 ja perjantaina 30.12. 9.30 – 12 ja 16 – 19, jolloin ovet ovat avoinna ja pääset tuomaan liikuntasetelit sisääntulo-oven vasemmalla puolella areenalla sijaitsevaan metalliseen postilaatikkoon.

Ajo-ohjeet

Mikäli alue ei ole sinulle tuttu, katso saapumisohjeet tästä videosta:

Tai Youtubesta: https://www.youtube.com/watch?v=BWx7n8cq8ic

Tourulasta päin Vapaaherrantietä tultaessa käänny heti Tourulan liikekeskukseen ja K-Rauta Tourutornin suuntiin vievän liikenneympyrän jälkeen vasemmalle (ennen junarataa ja Minimania). Tie on lyhyt tienpätkä, joka vie Kankaan tehdasalueen portille (alue kokonaan aidattu). Portti on valmiiksi auki. Aja portista sisään ja kaarra vasemmalle. Pysäköinti onnistuu Areenan edustalla 2 ja 4 tunnin kiekkopaikoilla. Muista siis pysäköintikiekko! Alueen pysäköinninvalvonta on todella aktiivista, joten huolellisuutta pysäköintiin jotta et saa sakkoja. CrossFit Jyväskylä ei vastaa mahdollisista pysäköintivirhemaksuista. Jos kiekkopaikat ovat täynnä, saat toimistosta pysäköintiluvan jolla voit pysäköidä luvan saaneiden paikoille areenan viereiselle pysäköintialueelle. Huom! Areenalle ei siis pääse Kympinkadun kautta, vaikka osoite onkin Kympinkadulle!

Joululoma VKO 52 CrossFit Jyväskylä Areena