Jakson 1/2022 lukujärjestys ajalle 5.9. – 30.10.2022

 

Kurssit ja asiakkuudet löytyvät verkkokaupastamme  https://crossfitjyvaskyla.fi/kauppa

Ilmoittautuminen tunneille osoitteessa https://crossfitjyvaskyla.kulkuriaccess.fi

Lataa lukujärjestys PDF-muodossa

 

Ohjatuille tunneille vain 1 varaus per päivä. ❤️ Jos treenisi Open Gym omatoimiharjoittelussa kestää yli tunnin, varaa aikaa kaksi tuntia.
Varaa paikkasi Web-kulkurista.

Mikäli et pääse varaamallesi tunnille, niin poista varauksesi viimeistään edelliseen iltaan klo 20 mennessä.

Jos tunti näyttää täydeltä, ota open gymille paikka ja tule treenaamaan. Tunnin alkaessa seuraa tilannetta tai kysäse valmentajalta, vieläkö mahtuu mukaan. Tavoitteena on saada 100% paikoista käytettyä.

Hyvä tapa on tulossa ajoissa paikalle, mennä esim tatamille tai muualle tyhjälle paikalle kuten turffin reunaan rullailemaan tai venyttelemään. Myös vapaita ergoja kannattaa käyttää ennen treeniä ja seurata siitä oman tunnin alkamista.

Valitse sinulle sopivin kurssi tai asiakkuus! 

CrossFit Eazy -tunnit ovat hyvä tapa lähteä liikkumaan, jos kaipaat kevyempää aloitusta.

Kuntoilijan kursseista löytyvät 8 viikon jaksoissa toteutuvat kurssit. Kurssit sopivat kaikille lähtötasosta riippumatta. Voit ostaa myös pidemmän asiakkuuden, jolloin saat käyttöösi kaikkien kurssien tunnit.

  • OnRamp -peruskurssilla opit CrossFit -harjoittelun perusteet. Kurssilla 2 treenikertaa viikossa (valittavissa lukujärjestyksestä), jonka lisäksi käytössäsi kaikki muut tuntimme (WOD -tunneille pääset mukaan käytyäsi peruskurssin). 
  • Bootcamp -tunneilla pääpaino on kunnon kasvattamisessa. Sopii kuntoilua aloittelevista kilpaurheilijoihin saakka. Voit käydä lisäksi mobilit7/kehonhuoltotunneilla, painonnosto tekniikassa, kuntonyrkkeilyssä sekä ulkotreeneissämme. Mukaan pääsee jaksorajoista välittämättä.
  • Muscle&Power -tunneilla treenataan sekä toiminnallisia että eristäviä voimaliikkeitä. Saat haasteita ja vaihtelua voimaharjoitteluusi. Voit käydä lisäksi mobilit7/kehonhuoltotunneilla, painonnosto tekniikassa, kuntonyrkkeilyssä sekä ulkotreeneissämme. Mukaan pääsee jaksorajoista välittämättä.

CrossFit Treenaaja on sinulle, joka tiedät viihtyväsi lajin parisa pidempään. Valittavissa asiakkuudet, jotka sisältävät kaikki valmennetut tuntimme.

Kaikki kurssit ja asiakkuudet sisältävät myös Omen Gym -omatoimiharjoittelun joka päivä klo 05-01. Kaikilla treenaajillamme on oltava 20€ arvoinen henkilökohtainen siruavain,

Starttitunnit ovat helppo tapa päästä mukaan treeneihin!

Lisäsimme lukujärjestykseen starttitunteja, joilla pääset aloittamaan treenaamisen sinulle sopivana päivänä. Ensimmäinen tutustumistunti on sinulle täysin veloitukseton. Starttitunnille ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon, riittää että saavut paikalle ajoissa vaihtaaksesi treenivaatteet päälle. Jokainen starttitunti on valmentajan ohjaama ja saat opastuksen päivän treeniin.

Lue lisää starttitunneista: crossfitjyvaskyla.fi/startti

Varaa henkilökohtainen tapaaminen

Voit aloittaa myös varaamalla valmentajaltamme ajan henkilökohtaiseen tapaamiseen, jossa tutustutte yhdessä valmentajan kanssa treenitiloihimme ja suunnittelette sinulle parhaan tavan aloittaa ja tavoitettasi parhaiten tukevat treenit.

Voit varata ajan myös InBody-770 kehonkoostumusmittaukseen tai Personal Trainer -tapaamiseen.

Tulethan tiloihimme vain terveenä

Terveys ja turvallisuus on aina ykkösasia. Jyväskylä on koronaviruksen leviämisvaiheessa. Jokaisen meistä on huomioitava tilanne ja pyrittävä estämään viruksen leviäminen.

Toivomme jatkuvan yhä turvallisesti, ylläpitäen fyysistä ja henkistä terveyttämme. Sinä voit siihen vaikuttaa, tekemällä terveydentilasi osalta oikeat päätökset.

Älä saavu tiloihimme mikäli sinulla on lieviäkin ylähengitystieoireita. Muistathan, että jos perheessäsi tai työpaikalla on ilmennyt koronaa/hengitystieoireita, niin pidä myös itse treeneistä taukoa 3 vuorokautta, vaikka olisitkin itse oireeton.