Jakson 3/2022 lukujärjestys ajalle 10.1. – 6.3.2022

 

Ilmoittautuminen tunneille osoitteessa https://crossfitjyvaskyla.kulkuriaccess.fi

Lataa lukujärjestys PDF-muodossa

 

Ohjatuille tunneille vain 1 varaus per päivä. ❤️ Jos treenisi Open Gym omatoimiharjoittelussa kestää yli tunnin, varaa aikaa kaksi tuntia.
Varaa paikkasi Web-kulkurista.

Mikäli et pääse varaamallesi tunnille, niin poista varauksesi viimeistään edelliseen iltaan klo 20 mennessä. ??

Jos tunti näyttää täydeltä, ota open gymille paikka ja tule treenaamaan. Tunnin alkaessa seuraa tilannetta tai kysäse valmentajalta, vieläkö mahtuu mukaan. Tavoitteena on saada 100% paikoista käytettyä.

Hyvä tapa on tulossa ajoissa paikalle, mennä esim tatamille tai muualle tyhjälle paikalle kuten turffin reunaan rullailemaan tai venyttelemään. Myös vapaita ergoja kannattaa käyttää ennen treeniä ja seurata siitä oman tunnin alkamista.

Tulethan tiloihimme vain terveenä

Terveys ja turvallisuus on aina ykkösasia. Jyväskylä on koronaviruksen leviämisvaiheessa. Jokaisen meistä on huomioitava tilanne ja pyrittävä estämään viruksen leviäminen.

Toivomme jatkuvan yhä turvallisesti, ylläpitäen fyysistä ja henkistä terveyttämme. Sinä voit siihen vaikuttaa, tekemällä terveydentilasi osalta oikeat päätökset.

Älä saavu tiloihimme mikäli sinulla on lieviäkin ylähengitystieoireita. Muistathan, että jos perheessäsi tai työpaikalla on ilmennyt koronaa/hengitystieoireita, niin pidä myös itse treeneistä taukoa 3 vuorokautta, vaikka olisitkin itse oireeton.

Starttitunnit ovat helppo tapa päästä mukaan treeneihin!

Lisäsimme lukujärjestykseen starttitunteja, joilla pääset aloittamaan treenaamisen sinulle sopivana päivänä. Ensimmäinen tutustumistunti on sinulle täysin veloitukseton. Starttitunnille ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon, riittää että saavut paikalle ajoissa vaihtaaksesi treenivaatteet päälle. Jokainen starttitunti on valmentajan ohjaama ja saat opastuksen päivän treeniin.

Lue lisää starttitunneista: crossfitjyvaskyla.fi/startti

Varaa henkilökohtainen tapaaminen

Voit aloittaa myös varaamalla valmentajaltamme ajan henkilökohtaiseen tapaamiseen, jossa tutustutte yhdessä valmentajan kanssa treenitiloihimme ja suunnittelette sinulle parhaan tavan aloittaa ja tavoitettasi parhaiten tukevat treenit.

Voit varata ajan myös InBody-770 kehonkoostumusmittaukseen tai Personal Trainer -tapaamiseen.