Jakson 3/2023 lukujärjestys ajalle 9.1. – 5.3.2023

 

Kurssit ja asiakkuudet löytyvät verkkokaupastamme  https://crossfitjyvaskyla.fi/kauppa

Ilmoittautuminen tunneille osoitteessa https://crossfitjyvaskyla.kulkuriaccess.fi

Lataa lukujärjestys PDF-muodossa

 

Ohjatuille tunneille vain 1 varaus per päivä. ❤️

Open Gym -omatoimitreeniaikoja joka päivä: Maanantaista perjantaihin klo 16-20, lauantaina klo 10-12 ja sunnuntaina klo 12-15 CrossFit Jyväskylän tilat ovat vain ohjattujen tuntien käytössä. Muina aikoina mahdollisuus omatoimiseen treenaamiseen. Jos treenisi Open Gym omatoimiharjoittelussa kestää yli tunnin, varaa aikaa kaksi tuntia.

Varaa paikkasi Web-kulkurista.

Mikäli et pääse varaamallesi tunnille, niin poista varauksesi viimeistään edelliseen iltaan klo 20 mennessä.

Jos tunti näyttää täydeltä, ota open gymille paikka ja tule treenaamaan. Tunnin alkaessa seuraa tilannetta tai kysäse valmentajalta, vieläkö mahtuu mukaan. Tavoitteena on saada 100% paikoista käytettyä.

Hyvä tapa on tulossa ajoissa paikalle, mennä esim tatamille tai muualle tyhjälle paikalle kuten turffin reunaan rullailemaan tai venyttelemään. Myös vapaita ergoja kannattaa käyttää ennen treeniä ja seurata siitä oman tunnin alkamista.

Valitse sinulle sopivin kurssi tai asiakkuus! 

CrossFit Eazy -tunnit ovat hyvä tapa lähteä liikkumaan, jos kaipaat kevyempää aloitusta.

Kuntoilijan kursseista löytyvät 8 viikon jaksoissa toteutuvat kurssit. Kurssit sopivat kaikille lähtötasosta riippumatta. Voit ostaa myös pidemmän asiakkuuden, jolloin saat käyttöösi kaikkien kurssien tunnit.

  • OnRamp -peruskurssilla opit CrossFit -harjoittelun perusteet. Kurssilla 2 treenikertaa viikossa (valittavissa lukujärjestyksestä), jonka lisäksi käytössäsi kaikki muut tuntimme (WOD -tunneille pääset mukaan käytyäsi peruskurssin). 
  • Bootcamp -tunneilla pääpaino on kunnon kasvattamisessa. Sopii kuntoilua aloittelevista kilpaurheilijoihin saakka. Voit käydä lisäksi mobilit7/kehonhuoltotunneilla, painonnosto tekniikassa, kuntonyrkkeilyssä sekä ulkotreeneissämme. Mukaan pääsee jaksorajoista välittämättä.
  • Muscle&Power -tunneilla treenataan sekä toiminnallisia että eristäviä voimaliikkeitä. Saat haasteita ja vaihtelua voimaharjoitteluusi. Voit käydä lisäksi mobilit7/kehonhuoltotunneilla, painonnosto tekniikassa, kuntonyrkkeilyssä sekä ulkotreeneissämme. Mukaan pääsee jaksorajoista välittämättä.

CrossFit Treenaaja on sinulle, joka tiedät viihtyväsi lajin parisa pidempään. Valittavissa asiakkuudet, jotka sisältävät kaikki valmennetut tuntimme.

Kaikki kurssit ja asiakkuudet sisältävät myös Omen Gym -omatoimiharjoittelun joka päivä klo 05-01. Kaikilla treenaajillamme on oltava 20€ arvoinen henkilökohtainen siruavain,

Starttitunnit ovat helppo tapa päästä mukaan treeneihin!

Lisäsimme lukujärjestykseen starttitunteja, joilla pääset aloittamaan treenaamisen sinulle sopivana päivänä. Ensimmäinen tutustumistunti on sinulle täysin veloitukseton. Starttitunnille ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon, riittää että saavut paikalle ajoissa vaihtaaksesi treenivaatteet päälle. Jokainen starttitunti on valmentajan ohjaama ja saat opastuksen päivän treeniin.

Lue lisää starttitunneista: crossfitjyvaskyla.fi/startti

Varaa henkilökohtainen tapaaminen

Voit aloittaa myös varaamalla valmentajaltamme ajan henkilökohtaiseen tapaamiseen, jossa tutustutte yhdessä valmentajan kanssa treenitiloihimme ja suunnittelette sinulle parhaan tavan aloittaa ja tavoitettasi parhaiten tukevat treenit.

Voit varata ajan myös InBody-770 kehonkoostumusmittaukseen tai Personal Trainer -tapaamiseen.