Jakso 1 alkaa 22.8.2016. Muscle & Power -kurssi on nyt myynnissä!

Junnaako tuloksesi perinteisessä saliharjoittelussa paikallaan? Onko tavoitteenasi saada lisää LIHAKSIA ja VOIMAA? Tähän tarkoitukseen sopii erinomaisesti CrossFit Jyväskylä Areenan MUSCLE & POWER -kurssi, missä eivät raudat lopu kesken! Ohjatuilla tunneilla on käytettävissä yli 20 tuhatta kiloa levypainoja, tankoja, akseleita, kahvakuulia, käsipainoja, voimapalloja, tukkeja, renkaita, farmarikahvoja ja kelkkoja.

MUSCLE & POWER -tunnit on ohjelmoitu asiakkaita varten niin, että jokaisella tunnilla keskitytään tiettyyn kehon osaan ja voiman osa-alueeseen. Treeneissä haetaan voimamiesharjoittelusta ja WESTSIDE BARBELL tyyppisistä harjoituksista raakaa voimaa kehittäviä kokokehon liikkeitä toiminnallisesti työntämällä, nostamalla, kantamalla, vetämällä ja liikuttamalla vapaita painoja. Treeneissä on mukana myös eristäviä harjoituksia lihasten hypertrofian eli kasvun maksimoimiseksi.

Sinun ei tarvitse olla vahva osallistuaksesi kurssille. Kurssilla harjoitellaan erilaisia nosto-, veto-, kanto-, ja työntötekniikoita ja kasvatetaan voimia ja lihasta tehokkailla voimamiesliikkeillä sekä tehden näitä tukevia monipuolisia apuharjoituksia. Voimamies -termeistään huolimatta kurssi sopii myös naisille, jotka haluavat kasvattaa voimia ja lihasta. Kurssin ikäraja on K-16.

Treeni kestää tunnin kerrallaan (voivat venähtää 90 minuuttiin saakka). Kaikkiin treeneihin ei ole pakollista osallistua, vaan voit valita itsellesi sopivat treenipäivät, sekä tulla OPEN GYMille tekemään välistä jääneitä harjoituksia. Kurssille osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta voimailusta.