CrossfitJKL6 © Jiri Halttunen

Tuntuuko olo liian heiveröiseltä? Haluaisitko lisää LIHAKSIA? Onko sinulla suhteessa heikommat jalat kuin ylävartalosi? Vai tarvitsetko voimaa heikkoihin käsiisi? Junnaako tuloksesi perinteisessä kuntosaliharjoittelussa paikallaan? Onko tavoitteenasi saada lisää VOIMAA?

Jakso 3 alkaa 9.1.2017. Muscle & Power on nyt myynnissä, varaa paikkasi tästä!

MUSCLE & POWER -treeneissä hankitaan lisää voimaa ja massaa työntämällä, nostamalla, kantamalla, vetämällä ja liikuttamalla oikeita painoja. Sellaista voimaa voit hyödyntää missä tahansa. Käytettävänäsi on yli 20 tuhatta kiloa levypainoja, kahvakuulia, käsipainoja, tankoja, voimakeiloja ja voimapalloja.

Sinun ei tarvitse olla vahva osallistuaksesi kurssille. MUSCLE & POWER -tunnit on ohjelmoitu asiakkaita varten niin, että jokaisella tunnilla keskitytään tiettyyn kehon osaan ja voiman osa-alueeseen. Treeneissä haetaan voimamiesharjoittelusta ja WESTSIDE BARBELL tyyppisistä harjoituksista raakaa voimaa kehittäviä kokokehon liikkeitä toiminnallisesti työntämällä, nostamalla, kantamalla, vetämällä ja liikuttamalla vapaita painoja. Treeneissä on mukana myös eristäviä harjoituksia lihasten hypertrofian eli kasvun maksimoimiseksi. Varaa paikkasi tästä!

CrossFit Jyväskylä Muscle & Power -tunnilla pärjäät normaaleilla sisäurheiluvarusteilla. Ota harjoituksiin mukaan runsaasti juotavaa ja hikipyyhe. Omat rannesiteet ja nostovyö ovat kurssilla tarpeelliset, mutta eivät välttämättömät, samoin tukevat tasapohjaiset harjoituskengät.

Tilaamasi treenikurssin lisäksi tarvitset siruavaimen, johon voit ladata kurssin jälkeen jatkoa. Lisäksi arkisin Maanantai-torstai -iltoina voit tuoda lapsesi treenin ajaksi lastenmaailmaan leikkimään. Lastenmaailmasta voit lukea lisää täältä.

Kaikkiin kursseihin sisältyy kurssin ajaksi mahdollisuus käydä tekemässä omatoimista treeniä siruavaimella joka päivä klo 05 – 23.

Kaikkiin kursseihin kuuluu myös henkilökohtainen SKILLS – ohjaus, jolloin tehdään ilmainen VOIMA- ohjelma / harjoitus suunnitelma oman valmentajan kanssa. CrossFit Jyväskylä areenalla on saatavilla 4 tasoinen Test your level kuntotestaus, joka auttaa sinua asettamaan itsellesi sopia treenitavoitteita! Level 1 suoritus on ilmainen!

Jakso 3 MUSCLE & POWER 2017 CrossFit Jyväskylä Areena