Nutrition – Ravitsemus ja painonhallintaohjelma Start

Palosaari

Ravitsemuksen avulla voidaan vaikuttaa painonhallintaan, kuten laihduttaminen, kiinteytyminen tai lihasmassan lisääminen. Sillä voidaan vaikuttaa paljon myös terveyden edistämiseen, sairauksien ehkäisyyn (verenpaine, rasvaarvot, suolistovaivat…) ja hoitaa jo olemassa olevia sairauksia, kuten esimerkiksi diabetes.

Ryhmän avulla tavoitteiden saavuttaminen on helpompaa ja hauskempaa. Yhteiset tapaamiset sisältävät luentoja, keskustelua ja tehtäviä, jotka auttavat saavuttamaan tavoitteesi. Pääset mukaan myös suljettuun Facebook  ryhmään, jossa jaetaan fiiliksiä ja kuulumisia ja tietenkin tsempataan toisia. Ryhmätapaamisiin kuuluu myös säännöllinen painonseuranta ja mittaukset.

Aloita Nutrition Ravitsemus ja painonhallinta ohjelma 1. jaksosta, jos olet vasta aloittelemassa elämäntapamuutosta ja sinulla ei ole terveydellisiä esteitä liikkumiselle ja ruokavaliomuutoksille. Sinulla voi olla ylipainoa, olet jo hieman aloitellut tai aloitelmassa liikuntaa esimerkiksi CrossFit Bootcamp tai ONRAMP alkeis ja peruskursseilla.

Start – jakso alkaa viikolla 36! Varaa paikkasi tästä!

Ravitsemus ja painonhallinta ohjelman 1. jaksolla saat tärkeää tukea muutosprojektiisi: asetamme sinulle sopivat tavoitteet valmennusjaksolle, seuraamme kehitystäsi, ylläpidämme motivaatiota ja opettelemme terveyttä edistävän ravitsemuksen perusasioita.

Nutrition – Start soveltuu:

  • Painonpudottajalle
  • Aloittelevalle kuntoilijalle