Pantterikoulu 6-8 -vuotiaille lapsille!

Lapset ovat luonnostaan energisia ja haluavat liikkua. Heitä myös kiinnostaa, mitä vanhemmat tekevät ja haluavat tehdä samaa. Vanhempien lähtiessä treenaamaan, lasta kiinnostaa mitä siellä tehdään ja haluaisi jakaa kokemuksen vanhempiensa kanssa. Nyt on mahdollisuus lapsen päästä mukaan treenaamaan ja saa kokea jakavansa kokemuksen vanhempiensa kanssa. Liikunnallinen lapsi voi myös innostua kavereiden kanssa lähtemään kokeilemaan uutta liikkumisen muotoa ja saa uusia kavereita harjoittelun ohessa.

Pantterikoulu tulee taas 22.8. alkavalla jaksolla! 6-8 -vuotiaat lapset ovat tervetulleita nyt tutustumaan CrossFitin maailmaan Pantterikoulussamme! Harjoittelu lapsilla on leikinomaista ja tunneista on tarkoitus tehdä lapselle mukava kokemus.

Pantterikoulu on lapsille, jotka ovat kiinnostuneita toiminnallisesta harjoittelusta. Harjoittelu on liikunnan riemua ja mukavaa yhdessäoloa! Pantterikoulussa opetellaan  ja kehitetään CrossFit-harjoittelun eri osa-alueita, kuten nopeutta, liikkuvuutta ja voimaa. Harjoitukset ovat sisällöltään vaihtelevia, joten kaikille löytyy varmasti mieleistä tekemistä. Pantterikouluun ovat tervetulleita kaikki 6-8-vuotiaat tytöt ja pojat aikaisemmasta liikuntataustasta riippumatta.

Pantterikoulun harjoitukset ovat kerran viikossa lauantaisin klo 9.30-10.30. Kurssimaksuun sisältyy 8 ohjattua harjoituskertaa. Kirjoita lapsen nimi sekä syntymävuosi kommenttikenttään ilmoittautumisvaiheessa. Pantterikoulun ohjauksesta vastaavat kokeneet valmentajamme.

Lapsi osallistuu harjoituksiin vanhemman vastuulla. Kaikki harjoitukset suunnitellaan lasten turvallisuus huomioon ottaen, suosittelemme kuitenkin että lapsella on Pantterikouluun osallistuessaan voimassaoleva tapaturmavakuutus.

Pantterikouluun mahtuu maksimissaan 12 lasta, ryhmä toteutuu mikäli ilmoittautuneita on vähintään 7. Ilmoittautuminen on sitova.

Varaa paikka lapselle tästä!