Hyvät CrossFit Jyväskylän asiakkaat Vallitsevan poikkeustilan vuoksi olemme päättäneet hallituksen ja THL:n suositusten mukaisesti lopettaa ohjatut harjoitukset keskiviikosta 18.3.2020 alkaen ainakin 29.3 saakka. Sulkemisesta huolimatta jatkamme aktiivisesti etänä toteutettavaa valmennustoimintaa, ja kehotammekin kaikkia asiakkaitamme näkemään tämän poikkeustilanteen ainutlaatuisena mahdollisuutena rakentaa pohjaa voimistelu-, liikkuvuus- ja peruskuntoharjoituksin tulevaisuutta varten.

Tulemme tarjoamaan kaikille asiakkaillemme kotona suoritettavan harjoitusohjelman, joka sisältää päivän WOD -harjoituksen sekä välineellisenä että pelkällä kehonpainolla suoritettavana versiona, liikkuvuusharjoituksia, Muscle & Power Core -tyyppisen harjoituksen kahdesti viikossa, sekä portaita, mäkiä ja ratajuoksua sisältävän juoksuohjelman. WOD-harjoitukset skaalauksineen opastetaan videon muodossa. Lisäksi tulemme tarjoamaan asiakkaillemme mahdollisuuden lainata salin kahvakuulia, käsipainoja ja kuminauhoja kotikäyttöön. Tiedotamme lainausmahdollisuudesta lisää mahdollisimman pian. CrossFit Jyväskylän -Instagram tilillä julkaisemme viikoittain kotona suoritettavia treenihaasteita, joiden voittajat palkitaan t-paidoin.

Koska mitään virallista sulkemiskäskyä ei ole tullut valtiovallalta tai viranomaisilta, CrossFit Jyväskylän Open Gym pidetään avoinna toistaiseksi omatoimiharjoittelua varten. Open gymille voi ilmoittautua linkistä https://crossfitjyvaskyla.it-opas.fi huomisesta alkaen klo 9. Open gym -tunneilla maksimiosallistujamäärä on 10 urheilijaa. Jos valtiovallalta tulee tiukempia määräyksiä, toimimme uusien määräysten mukaisesti. Pyydämme kaikkia omatoimiharjoittelijoita noudattamaan äärimmäistä varovaisuutta, ja jäämään kotiin pienimmänkin sairastumisoireen ilmaannuttua. Lisäksi salilla suoritettavissa omatoimiharjoituksissa tulee noudattaa aiemmin julkaistua Korona-ohjeistusta, ja desinfioida huolellisesti kaikki välineet käytön jälkeen.

Jatkamme ohjattuja harjoituksia välittömästi, kun tästä pandemiasta olemme selvinneet. Meille kaikille rakkaan harjoituspaikan säilymiseksi kaikki tuki CrossFit Jyväskylälle jäsenyysmaksujen, tuoteostosten ja ystävärekrytointien muodossa on tervetullutta, ja olemme äärimmäisen kiitollisia siitä. Toivomme, että voimme myöhemmin yhdessä muistella tätä hankalaa aikaa, ja miten siitäkin yhdessä selvisimme. Nyt kuitenkin etenemme ihmisten terveys prioriteettina. Lisäksi mikään tai kukaan muu ulkoinen taho, kuten esimerkiksi vakuutus, ei meitä ole tämän päätöksen edessä tukemassa. Vain ja ainoastaan te, Soriksen urheilijat.

Pyydämmekin nyt nöyrästi teitä puhaltamaan kansamme yhteen hiileen, ja laittamaan CrossFit
Jyväskylän viestintäkanavat seurantaan sekä jakamaan tunnelmia kotitreeneistäsi Instagramiin ja
Facebookiin tägillä #Crossfitjkl #staysafe. Pidetään huolta itsestämme ja läheisistämme.

Terveisin
CrossFit Jyväskylän henkilökunta