CrossFit Jyväskylän pysäköintiluvat Kankaalle vuodelle 2018 ovat noudettavissa!

 

Nouda oma pysäköintilupasi CrossFit Jyväskylän pysäköintialueille Kankaalle. Luvat noudettavissa Areenan eteisaulassa sijaitsevalta pöydältä. Kirjoita listaan ajoneuvon rekisterinumero sekä nimikirjaimesi ja numeroi pysäköintilupa seuraavalla vapaalla numerolla.

 
CrossFit Jyväskylä Areenan asiakkaat saavat ilmaiseksi pysäköintiluvan. Pysäköintiluvalla voi pysäköidä P9 -alueelle sekä P7 -alueella on kaksi riviä.

 
Pysäköiminen lastausoven edustalle P8 -alueen kaiteen toisella puolella ehdottomasti kielletty kaikkina aikoina, jotta rekkaliikenne pääsee kulkemaan halliin esteettä.

Pysäköintiluvalla ilmaiseksi merkityn tolpan molemmin puolin P7 -alueella.

Pihassa maalaukset kiekkopaikoilla, suojatie opastamassa kevyttä liikennettä sekä pysäköinniltä kielletty alue postilaatikoiden edessä.

 

Ajo-ohje Areenalle:

Ei kulkua Minimanin puolelta! Käänny heti Tourulan liikenneympyrän jälkeen Intersportin kohdalta Vapaaherrantien portista Kankaalle. Kierrä sitten tehdashallia vasemmalle, sisäänkäynti sinisestä katoksesta. Muista pysäköintikiekko tai pysäköintilupa!
 

Alla olevasta videosta voit katsoa oikean reitin Minimanin suunnasta.

  

Kevyen liikenteen kulku:

 

Kevyen liikenteen kulkureitti areenalle on porttia ennen lähtevä aidan vierellä kulkeva Kuusamantie. Parkkipaikan kohdalla on aidassa aukko, josta pääsee pihaan ja maalatuin betoniporsain on seinustalle rajattu kulkuväylä. Kevyt liikenne ohjataan siis pääosin kokonaan pois piha-alueelta. Myös hiekkatasanteella (P7) olevalle parkkialueelle autonsa jättäviä kehoitetaan kulkemaan aidan vierellä olevaa tietä turvallisuuden vuoksi.

 
Treeneihin kuuluvat juoksuosuudet kulkevat myös Kuusamantietä pitkin, eikä Kankaan piha-alueella, joka on kielletty kevyeltä liikenteeltä.

P9 -pysäköintialueella suoritetaan pihatreenit, joten alueella noudatettava varovaisuutta ja autoilijoiden ja treenaajien otettava toisensa huomioon.

 

Saapuminen Sorastajantielle: 

 
CrossFit Jyväskylä muuttaa Sorastajantie 1:een. 4.3. saakka toimintaa on sekä Kankaalla että Sorastajantiellä. 5.3. lähtien kaikki toiminta siirtyy Sorastajantielle
 

 Sorastajantiellä on runsaasti pysäköintitilaa eikä siellä tarvitse pysäköintilupaa.