CrossFit Jyväskylä Areena voi olla ensikertalaiselle haastava löydettävä, lisäksi Jyväskylän Kankaan alueella on pysäköintikielto ja kevyelle liikenteelle on ohjeistettu turvalliset kulkureitit. Tutustu siis ohjeistuksiin!

Ajo-ohje Areenalle:

Ei kulkua Minimanin puolelta! Käänny heti Tourulan liikenneympyrän jälkeen Intersportin kohdalta Vapaaherrantien portista Kankaalle. Kierrä sitten tehdashallia vasemmalle, sisäänkäynti sinisestä katoksesta. Muista pysäköintikiekko tai pysäköintilupa!

Alla olevasta videosta voit katsoa oikean reitin Minimanin suunnasta.

Pysäköinti:

CrossFit Jyväskylä Areenan edessä (P8) on muutama paikka, joihin voi jättää ajoneuvon joko 2 tai 4 tunnin ajaksi pysäköintikiekolla. CrossFit Jyväskylä Areenan asiakkaat saavat ilmaiseksi pysäköintiluvan. Pysäköintiluvalla voi pysäköidä P9 -alueelle sekä P7 -alueella on kaksi riviä.

Pysäköiminen lastausoven edustalle P8 -alueen kaiteen toisella puolella ehdottomasti kielletty kaikkina aikoina, jotta rekkaliikenne pääsee kulkemaan halliin esteettä.

P8 ja P9

Pihassa maalaukset kiekkopaikoilla, suojatie opastamassa kevyttä liikennettä sekä pysäköinniltä kielletty alue postilaatikoiden edessä.

Pysäköintiluvalla ilmaiseksi merkityn tolpan molemmin puolin P7 -alueella.

Pysäköintiluvan saat eteisaulastamme, kunhan täytät pöydällä olevaan listaan pysäköintiluvan numeron, ajoneuvon rekisterinumeron sekä nimikirjaimesi.  Pysäköintiluvalla saat ilmaiseksi pysäköidä merkityillä P7 ja P9 -alueilla.

Kevyen liikenteen kulku:

Kevyen liikenteen kulkureitti areenalle on porttia ennen lähtevä aidan vierellä kulkeva Kuusamantie. Parkkipaikan kohdalla on aidassa aukko, josta pääsee pihaan ja maalatuin betoniporsain on seinustalle rajattu kulkuväylä. Kevyt liikenne ohjataan siis pääosin kokonaan pois piha-alueelta. Myös hiekkatasanteella (P7) olevalle parkkialueelle autonsa jättäviä kehoitetaan kulkemaan aidan vierellä olevaa tietä turvallisuuden vuoksi.

Treeneihin kuuluvat juoksuosuudet kulkevat myös Kuusamantietä pitkin, eikä Kankaan piha-alueella, joka on kielletty kevyeltä liikenteeltä.

P9 -pysäköintialueella suoritetaan pihatreenit, joten alueella noudatettava varovaisuutta ja autoilijoiden ja treenaajien otettava toisensa huomioon.

CrossFit Jyväskylä Areenan edestä löytyy myös BFIX -huoltopiste polkupyörille. Kannustamme liikkumaan aina kuin mahdollista ja hyötyliikunnasta koostuu suurin osa päivän aktiviteetista. Pidä itsesi liikkeellä!

BFIX -huoltopisteen käyttämisestä video: