CrossFit Jyväskylä Areena voi olla ensikertalaiselle haastava löydettävä, lisäksi Jyväskylän Kankaan alueella on pysäköintikielto ja kevyelle liikenteelle on ohjeistettu turvalliset kulkureitit. Tutustu siis ohjeistuksiin!

Ajo-ohje Areenalle:

Ei kulkua Minimanin puolelta! Käänny heti Tourulan liikenneympyrän jälkeen Intersportin kohdalta Vapaaherrantien portista Kankaalle. Kierrä sitten tehdashallia vasemmalle, sisäänkäynti sinisestä katoksesta. Muista pysäköintikiekko tai pysäköintilupa!

Alla olevasta videosta voit katsoa oikean reitin Minimanin suunnasta.

Pysäköinti:

CrossFit Jyväskylä Areenan edessä (P8) on muutama paikka, joihin voi jättää ajoneuvon joko 2 tai 4 tunnin ajaksi pysäköintikiekolla. CrossFit Jyväskylä Areenan asiakkaat saavat ilmaiseksi pysäköintiluvan. Pysäköintiluvalla voi pysäköidä P9 -alueelle sekä P7 -alueella on kaksi riviä.

kulku

Screenshot 2017-01-10 14.07.19

Pihassa maalaukset kiekkopaikoilla, suojatie opastamassa kevyttä liikennettä sekä pysäköinniltä kielletty alue postilaatikoiden edessä.

pysäköintielue

Pysäköinti luvalla ilmaiseksi merkityn tolpan molemmin puolin P7 -alueella.

Kevyen liikenteen kulku:

Screenshot 2017-01-10 14.10.55

Kevyen liikenteen kulkureitti areenalle on porttia ennen lähtevä aidan vierellä kulkeva Kuusamantie. Parkkipaikan kohdalla on aidassa aukko, josta pääsee pihaan ja maalatuin betoniporsain on seinustalle rajattu kulkuväylä. Kevyt liikenne ohjataan siis pääosin kokonaan pois piha-alueelta. Myös hiekkatasanteella (P7) olevalle parkkialueelle autonsa jättäviä kehoitetaan kulkemaan aidan vierellä olevaa tietä turvallisuuden vuoksi.

20170110_143845

CrossFit Jyväskylä Areenan edestä löytyy myös BFIX -huoltopiste polkupyörille. Kannustamme liikkumaan aina kuin mahdollista ja hyötyliikunnasta koostuu suurin osa päivän aktiviteetista. Pidä itsesi liikkeellä!

BFIX -huoltopisteen käyttämisestä video: