sami2Sami – Paloesimies – Huovila

Sami ”paloesimies” Huovila, 39v.

Olen harrastanut CrossFittiä viime syksystä. CrossFitin myötä olen löytänyt uuden kipinän treenaamiseen. Treenaan tätä nykyä innoissani jopa 5 kertaa viikossa. Pääasiallisesti osallistun wodeihin ja Muscle & Power treeneihin.

Parasta treeneissä on ehdottomasti monipuolisuus ja se, että tunnit ovat etukäteen suunniteltuja. Valmentajat on ammattitaitoisia ja opastaa onnistumaan haastavissakin liikkeissä.  Salilla vallitsee hyvä ja kannustava ilmapiiri ja siinä fiiliksessä on vaivatonta rikkoa ja tehdä uusia henkilökohtaisia ennätyksiä.

Oma lihaskunto on on kehittynyt mukavasti ja kaikissa voimalajeissa tulokset on parantunut (Penkki-mave-kyykky). Suurin onnistumiseni on ollut se, että vanhat selkä- ja olkapäävaivat eivät ole haitanneet elämääni. Hyvänä plussana on ollut tietenkin ”palomies punnerruksen” oppiminen ( Bar Muscle Up).

Tulevaisuudessa haluan kehittyä lisää ja oppia hyväksi monipuolisissa tekniikoissa. Haluan osallistua myös järjestettäviin CrossFit -kilpailuihin.

CrossFittiä voin suositella kaikille jotka haluavat treenata niin että hiki virtaa. Erityisesti haluan haastaa kaikki palomiehet ja poliisit lajin pariin.