CrossFit Jyväskylän Stay Safe -poikkeuslukujärjestys julkaistu ajalle 16.-29.3.

Koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilan vuoksi, olemme tehneet poikkeuslukujärjestyksen 16.-29.3. väliselle ajalle. Treenituntien välissä on mobility -tunnit, jotta tulisi enemmän porrastusta siirtymiseen tunnilta toiselle ja pukeutumistiloihin.

Voit ladata poikkeuslukujärjestyksen PDF-muodossa.

Poikkeustilan aikana pyydämme toimistoasioissa asioimaan ensisijaisesti sähköpostitse sekä puhelimitse/WhatsApilla/Messengerillä. Toimistoajat eivät ole poikkeustilan aikana voimassa.

Tunneille otamme käyttöön ennakkoilmoittautumisen!

Otamme yhdelle tunnille 9 henkilöä kerrallaan. Näin saamme pidettyä tunnit tarpeeksi väljinä ja kaikki saavat pidettyä tarvittavan etäisyyden. Treeneissä välineet käytössä vain yhdellä henkilöllä kerrallaan, näin vältytään pinta-altistukselta sen sijaan että useampi tekisi esimerkiksi samalla tangolla liikkeet.

Ilmoittaudu tunneille ennakkoon Web-kulkurin kautta osoitteessa: https://crossfitjyvaskyla.it-opas.fi/
Mikäli et ole tehnyt vielä tunnuksia Web-kulkuriin, tee ne nyt. Mikäli sinulla ilmenee ongelmia web-kulkurin tunnuksien luomisessa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse asiakaspalvelu@crossfitjyvaskyla.fi.

Open gymille vain 10 henkilöä kerrallaan. Open gymille ei ennakkoon ilmoittautumista. Hallitus on kieltänyt yli 10 henkilön kokoontumiset, joten yritetään pitää huoli sallituista määristä. Vältä siis ruuhkaisimpia aikoja ja tarkastele tilannetta saapuessasi.

Pidetään fyysinen etäisyys turvallisena, mutta yhteishenki tiiviinä ❤️

Tue paikallista yrittäjyyttä!

Tällaisen poikkeustilan aikana pienyrittäjät tarvitsevat kaiken tukemme. Tehdään kaikkemme, jotta yrittäjien toiminta voisi jatkua myös poikkeustilan päätyttyä. Osta siis paikallisia tuotteita ja palveluita.

Tue myös omaa saliasi. Älä lopeta asiakkuuttasi, jotta sinulla on paikka minne palata. Haluamme jatkossakin tarjota treenejä ja että jatkossa valittavanasi ei olisi pelkästään suuret kaupalliset ketjut tai kunnan ylläpitämät liikuntapaikat.

Pidämme treenit toiminnassa, ellei Suomen hallitus muuta päätä. Toivomme jokaiselta ymmärrystä tämän poikkeustilanteen aikana. Haluamme ylläpitää positiivisen tunnelman ja hyvän mielen kaikilla, nykytilanteesta huolimatta.

 

Kannamme huolta turvallisuudestasi ja terveydestäsi. Ostamalla t-paidan tuet toimintaamme, Tpaidat ja topit 25€/kpl. Tilaa t-paita verkkokaupastamme ja nouda tilaus toimistosta. Paitojen sovitus tapahtuu ennen treeniä tai suihkun jälkeen.

T-paitakampanjan voit tilata nyt, mutta aloitus sitten kun poikkeustila on ohitse.

T-paitakampanjalla saat meille asiakkuuden superedullisesti! Kampanja on voimassa 1.2.2020 – 31.3.2020 saakka tai ainoastaan niin kauan kuin paitoja riittää. Huom! T-paitakampanjalla saat OnRamp -peruskurssin aivan ilmaiseksi! Tilatessasi t-paitakampanjan voit siis osallistua asiakkuutesi aikana OnRamp -peruskurssille aivan ilmaiseksi.

Kirjoita 24kk asiakkuustilauksen kommenttikenttään: ”T-PAITA” ja saat kahden ensimmäisen kuukauden treenit 20€/kk ja t-paidan kaupan päälle! (jatkossa 69€/kk). Palauta tilauslomake valmentajille tai varaa https://crossfitjyvaskyla.fi/tuote/24kk/

Kirjoita 12kk asiakkuustilauksen kommenttikenttään: ”T-PAITA” ja saat kahden ensimmäisen kuukauden treenit 30€/kk ja t-paidan kaupan päälle! (jatkossa 79€/kk). Palauta tilauslomake valmentajille tai varaa netistä https://crossfitjyvaskyla.fi/tuote/12kk/

Koti- ja ulkotreenit alkavat!

Tuntirajoitusten ja THL:n ohjeistuksen harrastuksiin menemisen välttämisesen myötä olemme päättäneet aloittaa ulkotreenit ja jakaa ohjeistuksia kotitreeneihin. Tiedotamme näistä treeneistä tarkemmin kotisivuillamme, Facebookissa ja Instagramissa.

Positiivisella mielellä eteenpäin!

Ollaan fyysisesti etäällä, mutta henkisesti lähellä. Soriksella tämä aika käytetään tilojen parannukseen, kuten köysien uusimiseen. #nevergiveup. Nyt on aika pitää pää kylmänä ja mieli virkeänä. Yhdessä näistä selvitään.

Kiitos kaikille ymmärryksestä ja yhteisestä panostuksesta. ❤️