CrossFit Jyväskylän SuperBootcamp tiimiWOD goes unknown järjestetään lauantaina 30.11. klo 15.

Suosituksi muodostunut SuperBootcamp tulee taas! Treenissä pääsee haastamaan itsensä kestävyyttä vaativissa lajeissa. SuperBootcamp osuu Black Fridayn avoimien ovien kanssa samalle ajankohdalle, joten kaikki pääsevät ilmaiseksi osallistumaan. Pyydä siis kaverikin mukaan!

SuperBootcampissa soudetaan, hiihdetään, pyöräillään ja juostaan. Treenit voi tehdä 2-4 hengen ryhmissä. Valittavanasi on tuttuun tapaan aikaisemmista treeneistä kolme eri mittaista rataa.
1. Sprint kesto n. 1h
2. SuperBootcamp kesto n. 1,5h
3. Endurance kesto n. 2h

Kaikki liikkeet ovat skaalattavissa. SuperBootcamp sopii vasta-alkajalle, mutta myös pidemmälle ehtineelle treenaajalle. Harjoitus kehittää kestävyyttäsi sekä kykyäsi toimia ja liikkua myös hengästyneenä.

Tarjoamme pientä purtavaa treenin päätteeksi. Tarjolla mm. hedelmiä, suolakurkkuja ja irtokarkkeja.

Tapahtuma löytyy myös Facebookista.

Black Friday 29.11.2019

Vuoden kovimmat treenitarjoukset ovat tietenkin Black Fridayna! Liittymällä ennakkolistalle, saat ensimmäisten joukossa tietää kampanjatarjoukset ja pääset ostamaan tuotteita ennakkotilaajahintaan jo 22.11! Lisäksi saat tiedon Black Fridayn arvonnoista ja tapahtumista. Kampanjatuotteita löytyy CrossFit Jyväskylän nykyisille asiakkaille sekä uusille tulokkaille.

Liity Black Fridayn postituslistalle ja tutustu uusimpiin uutisiin osoitteessa: https://crossfitjyvaskyla.fi/blackfriday