arctic_challenge_uinti_ taru similäTaru – CrossFit-urheilija – Similä

Millä kurssilla aloitit harjoittelusi?
Aloitin On Ramp -kurssilla syksyllä 2016.

Minkälainen treenitausta sinulla on?
Olen aloittanut treenailun vasta lukiossa ja kokeillut eri jumppia ja lajeja. Kuitenkin vasta vuosi sitten aloin ystäväni kanssa treenaamaan hieman kovempaa ja kiinnostuin CrossFitistä ja tässä sitä nyt ollaan! 🙂

Ikäsi?
Olen 20 vuotta.

Mikä on CrossFit Jyväskylän treeneissä parasta?
CrossFit Jyväskylässä parasta on rennot mutta asiantuntevat valmentajat. Ei haittaa, vaikka ei osaisi jotain yhtään, sillä kaikkia kannustetaan. CrossFit Jyväskylässä hyvää on myös erilaiset tunnit, kuten Muscle&Power ja kehonhuolto. Tietysti CrossFittiin noin ylipäänsä kuuluu myös yhteinen tekemisen meininki, mikä saa ainakin minut treenaamaan entistä kovempaa.

Mikä on paras saavutuksesi viime kurssilla?
Parhain saavutukseni ehkä oli, että huomasin olevani parempi kuin luulin treenitaustaani ajatellen. Myös kehittyminen kurssin alussa ja lopussa tehdyssä testissä motivoi.

Miten CrossFit on vaikuttanut elämääsi?
CrossFit on saanut minut innostumaan treenaamisesta erilailla kuin muut lajit. Vaikka ei aina huvittaisi urheilla, niin treeneissä on joka kerta niin mukavaa, että olisi vain harmittanut jos ei olisi mennyt.

Miten ajattelit jatkaa harjoittelua kurssin jälkeen?
Seuraavaksi menen Extended-kurssille, minkä jälkeen varmasti täytyy kirjoittaa vuoden sopimus! ?

Mitä haluaisit oppia / saavuttaa ensi vuonna treeneissä?
Haluaisin saada leukoja ja oppia kippaamaan kunnolla. Myös painonnostotekniikoita haluan parantaa ja saada lisää voimaa.

Kenelle suosittelisit CrossFit treenejä?
Suosittelisin CrossFittiä kaikille, jotka ovat valmiita treenaamaan tavoitteellisemmin ja kovempaan kuin normaaleilla ryhmäliikuntatunneilla.