Treenaa ilmaiseksi jakson 1/2018 loppuun 28.10. saakka.

Ostaessasi jaksolle 2/2018 Muscle & Power -kurssin, saat aloittaa treenit heti jakson 1/2018 tunneilla! Voit 8 viikon jakson hinnalla treenata jakson 2/2018 loppuun 23.12. saakka. Mitä nopeammin tilaat, sitä enemmän hyödyt.

Ei siis turhaa odottelua ennen seuraavaa jaksoa, vaan pääset heti kasvattamaan voimatasojasi.

CrossFit Jyväskylän Muscle & Power -kurssilla saat riittävästi haasteita ja vaihtelua voimaharjoitteluusi. Käytettävänäsi on mm. levypainoja, kahvakuulia, käsipainoja, tankoja, ja voimapalloja.

Sinun ei tarvitse olla vahva osallistuaksesi kurssille. Kurssilla harjoitellaan erilaisia nosto-, veto-, kanto-, ja työntötekniikoita ja kasvatetaan voimia ja lihasta tehokkailla voimamiesliikkeillä sekä tehden näitä tukevia monipuolisia apuharjoituksia. Muscle & Power -kurssilla treenataan toiminnallisesti koko kehoa ja voimatasot nousevat nopeammin kuin perinteisellä kuntosalitreenaamisella. Treenit ovat monipuolisia, vaihtelevia ja valmiiksi sinua varten suunniteltuja.

Tilaa nettisivujemme crossfitjyvaskyla.fi kautta Muscle & Power -kurssi tai käy toimistollamme. Kirjoita tilauksen kommenttikenttään ’’aloitus heti’’!

Voit maksaa  toimistollamme Mash -maksutavalla, jolloin saat 14 päivän korottoman Mash-laskun, jonka voit halutessasi muuttaa joustavaksi osamaksuksi. Lue lisää Mash-laskusta: https://crossfitjyvaskyla.fi/news/mash-lasku-ja-osamaksu/

Jakson 2/2018 Muscle & Power -kurssin lukujärjestys