CrossFit Jyväskylän treeneihin on treenivuoron varaaminen käytössä. Varaaminen tapahtuu Web-kulkurin kautta.

Tuntivarauksella saamme varmistettua kaikille turvalliset treenit. Yhden tunnin aikana 31.5.2020 saakka sisätiloissa oleviin treeneihin otetaan 9 henkilöä kerrallaan, juoksukouluun 8. Open Gym -omatoimitreenejä pääsee tekemään 10 henkilöä kerralla. Toukokuun workshoppien aikana ei ole Open Gym -omatoimiharjoittelua.

Valmennetut treenit palaavat 1.6.2020 ja hallituksen rajoitukset kokoontumisista löysentyvät. Kesäkuun alusta alkaen sisätreeneihin otamme tunneille 15 henkilöä ja juoksukouluun 30 henkilöä. Open Gym -omatoimitreenien henkilömäärä pysyy kymmenessä. Valmennettujen tuntien aikana Open Gym toisella puolella salia kuin tunnit.

Omatoimisiin treeneihin voit varata kerralla useamman tunnin, mikäli tiedät että olet pidempään kuin yhden tunnin. Mikäli et pääse varaamallesi tunnille, peruthan varauksesi mahdollisimman ajoissa, jotta muut halukkaat pääsevät paikalle.

Mikäli sinulla on vaikeuksia kirjautua Web-kulkuriin varaamaan treenituntia, suosittelemme kokeilemaan varaamista tietokoneella. Mobiilisti toimivaksi on todettu esimerkiksi Firefox -selain. Jotkut ovat kokeneet, että uuden välilehden avaaminen selaimeen on myös auttanut. Mikäli tästä huolimatta ajan varaaminen ei onnistu, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@crossfitjyvaskyla.fi. Huomioithan, että poikkeusaikana asiakaspalvelumme toimii etänä ja pyrimme vastaamaan viikon sisällä viesteihin.

Open Gym -omatoimitreenit näkyvät ajanvarausjärjestelmässä ylimpänä ja niiden alapuolella muut tunnit. Mikäli tiettyyn ajankohtaan et pääse varausta tekemään, valitse toinen ajankohta. Tunti voi olla täynnä tai voi olla muuta jonka vuoksi kyseiseltä ajalta on varaaminen poistettu käytöstä.

Juoksukoulun ohjelma julkaistaan verkkosivulla CrossFit Jyväskylän Juoksukoulu. Juoksukouluun osallistuminen ja sen verkkoisältö on urheilijoidemme käytössä ilman lisäveloitusta. Salasanan verkkosisältöön saat asiakaspalvelusta tai valmentajiltamme.