Turvallisuuskisat 7. – 9.9.2016

CrossFit Jyväskylä järjestää Turvallisuuskisat, jotka ovat suunnattu turvallisuusalalla työskenteleville tai alaa opiskeleville. Palomiehet, ensihoitajat, poliisit, rajavartijat, vartijat sekä tullin ja puolustusvoimien henkilökunta ovat tervetulleita kisaamaan!

Kilpailu käydään Jyväskylän Paviljongilla Jyväskylän Turvallisuusmessujen yhteydessä 7.-9.9.2016. Lajeilla testataan kilpailijoiden fyysistä voimaa, kestävyyttä ja taitoa. Kilpailulajeja on 3 ja ne suoritetaan yhden päivän aikana. Kilpailuun voi osallistua keskiviikkona, torstaina tai perjantaina.

Kilpailussa on kaksi sarjaa: miehet ja naiset. Molemmissa sarjoissa paikkoja on 15 kilpailupäivää kohden. Lajit soveltuvat kaikille kuntoliikuntaa harrastaville. Erikoistaitoja, kuten köysikiipeämistä, ei tarvitse osata.

Bootcamp ja Muscle & Power -kurssit Jakso 1:lle -50% kommentilla ”Turvallisuuskisa”. Tarjous voimassa sunnuntaihin 18.9.2016 saakka.

Bootcamp ja Muscle & Power -kurssit Jakso 1:lle -50% kommentilla ”Turvallisuuskisa”.
Tarjous voimassa sunnuntaihin 18.9.2016 saakka.

Kisoissa on kolme lajia. Ensimmäinen laji alkaa klo 10.30.

Lajissa on 4 osaa: Eliminaattori – Taito, Spiidi – Nopeus, Tukki – Voima ja Veto – Voima.

Eliminaattorissa pujotellaan metallirengas mutkaisen radan lävitse mahdollisimman nopeasti. Spiidissä suoritetaan opeusrata, jossa on tikasaskelluksia, puomin ylitystä ja alitusta sekä seinän ylitystä. Tukki -osiossa kahden minuutin aikana tehdään maksimimäärä tukkipunnerruksia, kunhan on ensin hakattu rengasta lekalla. Veto -osiossa haetaan maksimitulos leuanvedossa.

Toinen laji alkaa klo 12

Laji 2 on kolmeosainen ja siihen kuuluvat osiot: Tilanne päällä – Salkun kanto, Raivaus – Säkkien siirto, Pelastus – Potilaan ja ambulanssin siirto.

Lajeissa kannetaan letkusalkkuja aikaa vastaan, siirretään 6 hiekkasäkkiä radan päästä toiseen seinänylityksin sekä kuljetetaan nukke ambulanssin ympäri ja lopuksi siirretään ambulanssi ensin vetämällä ja sitten työntämällä.

 

Laji 3 alkaa klo 14. Kyseessä on SEPARAATTORI – Finaali!

Finaalissa on kolme kierrosta. Lajin riipunta -osuus vaikeutuu jokaisella kierroksella ja painot kasvavat. Lajissa on 8 minuutin aikaraja.

Lajien tuloskortit:

Katsojat pääsevät osallistumaan

Katsojille on oma kilpailunsa lajien välissä. Katsojat pääsevät testaamaan eliminaattoria, kuinka nopeasti suurimman renkaan kuljetus onnistuu radalla edestakaisin. Jokaisesta virheestä tulee 10 sekunnin aikasakko, parhaan ajan saanut palkitaan!

– Lea –