CrossFit Jyväskylä Areena järjestää toukokuussa uinnin workshoppeja Aaltoalvarissa. Nyt kannattaa tulla mukaan opettelemaan uintitekniikat kuntoon!


Kaikenikäisille tarkoitetuilla uinnin workshopeilla opetellaan eri uintilajien (vapaa-, selkä- ja rintauinti) tekniikoiden perusteita ja hiotaan uintitekniikkaa yhä sujuvammaksi. Workshopit on jaettu vapaauinnin (krooli) ja rinta- & selkäuinnin tekniikkatunteihin. Sen lisäksi workshopit koostuvat kahdesta osasta (ensimmäinen ja toinen kerta). Ensimmäinen kerta käy läpi perusteita ja jatko-osa (toinen kerta) pureutuu enemmän tekniikan hiomiseen.

Ensimmäinen kerta 2.5. klo. 16:00-18:00 vapaauinti, 3.5. klo. 16:00-18:00 selkä- ja rintauinti

Toukokuun ensimmäisen kerran – workshopeilla keskitytään uinnin perusteisiin, kuten oikeaoppisen virtaviivaisen uintiasennon hakemiseen, vartalonkiertoon, hengitysrytmiin ja hengitystekniikkaan, potkuihin sekä käsivetojen tekniikkaan ja oikeaoppiseen rytmitykseen.

Toinen kerta 8.5. klo 07:15-08:15 vapaauinti, 10.5. klo 06:15-08:15 selkä- ja rintauinti

Toukokuun toisen kerran – workshopeilla kerrataan ja jatketaan siitä, mihin ensimmäisilä kerroilla jäätiin. Tavoitteena löytää uintitekniikka, jolla uit taloudellisemmin. Hiotaan uinnin eri osa-alueita ja iskostetaan ne pääkoppaan.

Workshopin hinta: 10€ / kerta + Aaltoalvarin sisäänpääsymaksu. Kokoontuminen Aaltoalvarin aulassa viimeistään 15min ennen workshopin alkua. Ilmoittaudu mukaan [email protected]kyla.fi viimeistään edellisenä päivänä

Uinninohjaajana: Niko Nieminen

Liikuntabiologian maisterivaiheen opiskelija (2018), Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton Uimaopetussektorin apukouluttaja & Hengenpelastussektorin kouluttaja, Liikunnanohjaaja, Uimaopettaja jne.

Mukaan tarvitset: Speedot, lasit (saa myös lainata), pyyhe, aurinkoinen mieli, kärsivällisyyttä ja käteistä