Kuntonyrkkeily jatkuu jaksolla 3 keskiviikkoisin klo 19.15. Tunnit ovat avoimia kaikille CrossFit Jyväskylän urheilijoille! Voit tulla mukaan tunnille, vaikka et olisi aiemmin kuntonyrkkeilyä harrastanutkaan. Tule mukaan kuntonyrkkeilemään osaavien valmentajiemme opastuksella!

säkki

Korkea jättisäkki uusittiin ja vanha rikkinäinen on nyt historiaa.

Vanha jättisäkki oli ajan saatossa kärsinyt kovista iskuista ja sen tilalle tuotiin uusi. Nyt voi säkkiä hakata taas huoletta eikä sen koossa pysymisestä tarvitse huolehtia .

hanskat

Uusia hanskoja ja pistareita!

Uudet hanskat ja pistarit ovat käytettävissä! Voit niitä vapaasti käyttää, mikäli haluat esimerkiksi lämmitellä säkkejä hakkaamalla. Palauta käytön jälkeen välineet omille paikoilleen. Kuntonyrkkeilytunnille riittää nyt hanskoja, mutta toki jos sinulla on omat hyväksi havaitsemasi nyrkkeilyvälineet, voit ne ottaa mukaan.

Kuntonyrkkeilyn ja kehonpainoharjoittelun ollessa pääsääntöisesti kiinnostuksen kohteena, voit tilata monipuolisen kurssimme, johon kuuluu Gymnastics -kehonpainoharjoittelu, Kuntonyrkkeily sekä Kehonhuolto/Jooga. Voit tilata kurssin tästä!