WODbook harjoituspäiväkirja

CrossFit Jyväskylän oma kustomoitu WODbook on loistava apu treeneissä! Kirjaan voit merkata mm. omat treenisi ja ennätyksesi. Voit asettaa tavoitteita, tehdä testejä ja merkitä tuloksesi benchmark sekä herowodeilta, jotka löytyvät kirjasta.

Kirjasta löytyy myös kätevät muuntotaulukot kilojen ja paunojen välille ja prosentuaaliset RM-taulukot sarjapainoille. Ei siis enää haastavaa laskemista, vaan voit tarkastaa suoraan taulukosta.

Omat ennätykset ja treenit kannattaa merkitä muistiin. Irralliset laput tai kännykkäkuvat hukkuvat nopeasti, mutta WODbookissa ne pysyvät tallella. Kehityksen seuraaminen helpottuu, kun kaikki data löytyy yksistä kansista! Kun seuraat kehitystäsi, huomaat kuinka pitkälle olet päässyt, vaikka välillä tuntuisikin että kaikki junnaisi paikallaan. Kirjassa on 100 sivuinen päiväkirja, johon mahtuu 400 eri treenisessiota. Enää ei tarvitse muistella, millaisia treenejä on tehnyt, kun ne voi tarkastaa yksistä kansista ja voi uusia aiemman treenin testaten paljonko on tullut kehitystä.

CrossFit Jyväskylän WODbookin saat itsellesi toimistosta. Hinta: 1kpl 30€, 2kpl 50€.

Muscle & Power WODconnectissa

Oletko jo huomannut, että WOD-postauksistamme löytyy nyt myös Muscle & Power -kurssin aihe? Tämä ei ole ainoa uudistus, sillä nyt myös Muscle & Power -kurssin treenit löytyväw WODconnectista WODien lisäksi!

Liity mukaan CrossFit Jyväskylän WODconnectiin! WODconnect on loistava palvelu treenitulosten kirjaamiseen ja kanssaurheilijoiden kanssa tulosten jakamiseen. Palveluun voit myös merkata ennätyksesi ja saavutuksesi.